Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 31 Mart 2019

‘İyi ki varsın Yusuf’ oyunu kullandı

Pendik’te yerel seçim çalışmaları kapsamında broşür dağıttığı sırada Mine Koraş’ın sözlü tacizine maruz kalan Yusuf Özoğul, aynı zamanda partisinin sandık müşahidi olduğu 2057 No’lu sandıkta oyunu kullandı.

Pendik’te seçim broşürleri dağıtan Yusuf Özoğul, Mine Koraş tarafından sözlü tacize maruz kalmış ancak sağduyusunu korumuştu. Sonrasında Mine Koraş tarafından paylaşılan görüntüler tepki çekmiş, sosyal medyada Yusuf Özoğul’a çok sayıda destek mesajı gelmişti. Yaşanan bu çirkin saldırının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’da Yusuf Özoğul’a sahip çıkarak bir araya gelmiş, ‘’İyi ki varsın Yusuf’’ demişti.

Kendisine yönelik tacize rağmen soğukkanlılığını koruyarak takdir toplayan Yusuf Özoğul, aynı zamanda partisinin sandık müşahidi olduğu 2057 No’lu sandıkta oyunu kullandı. Adaletin yerini bulacağını belirten Yusuf Özoğul, “Bu seçim bir yerel seçimdir. Ancak bu seçim 15 Temmuz’da tankların önüne atlayanlar, bombalara maruz kalanların seçimidir. Bu seçim şehitlerimizin seçimidir. İnşallah adalet yerin bulacak her şey iyi olacaktır’’ ifadelerini kullandı.

selyus