Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 8 Mart 2022

Kabaktepe, “AK Parti belediyeciliği Şampiyonlar Ligi düzeyindeyken CHP’nin hayalleri bile o seviyede değil”

AK Parti belediyeciliği şampiyonlar ligi düzeyinde diyen İl Başkanı Kabaktepe, İki takımın karşılaşması ve kıyaslanabilmesi için aynı ligde, benzer seviyelerde olması gerekir. AK Parti belediyeciliği Şampiyonlar Ligi düzeyindeyken CHP’nin hayalleri bile o seviyede değil. Asla bizimle kıyaslanamazlar.”

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe’nin katılımıyla Başakşehir, Sultangazi, Bayrampaşa, Beykoz, Eyüpsultan, Esenler, Kağıthane, Tuzla, Beşiktaş, Arnavutköy, Avcılar, Zeytinburnu ve Şişli İlçe Danışma Meclisi toplantıları gerçekleştirildi. Toplam 13 İlçe Danışma Meclisi’nde teşkilat mensuplarına hitap eden İl Başkanı Kabaktepe, Türkiye’de yerel yönetimde AK Parti bir markadır. Belediyeler hizmet yeridir. Birileri gibi hizmetlerin çürümesini değil, yürümesini sağlayacağız. Coşkuyla kutlayacağımız zafere, azimle koşuyoruz diye konuştu.

İlçe Danışma Meclisi toplantılarına; Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe’nin yanı sıra milletvekilleri, belediye başkanları ilçe başkanları ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.

YEREL YÖNETİMDE AK PARTİ BİR MARKADIR

Teşkilata seslenen İl Başkanı Kabaktepe, Türkiye’de yerel yönetimde AK Parti bir markadır. Belediyeler hizmet yeridir. Birileri gibi hizmetlerin çürümesini değil, yürümesini sağlayacağız. Coşkuyla kutlayacağımız zafere, azimle koşuyoruz! Hizmet ve eser anlayışının adı AK Parti; Türkiye’mizin selameti, ışığı ve geleceğidir. Çünkü; amasız, fakatsız, lakinsiz hizmet duruşu sergileyen çözüm odaklı bir liderimiz var. Yine, yeniden zaferimiz şimdiden kutlu olsun dedi.

HİZMETLERİMİZE, CHP’NİN HAYALLERİ BİLE YETİŞEMEZ

AK Parti belediyeciliği şampiyonlar ligi düzeyinde diyen Kabaktepe, İki takımın karşılaşması ve kıyaslanabilmesi için aynı ligde, benzer seviyelerde olması gerekir. AK Parti belediyeciliği Şampiyonlar Ligi düzeyindeyken CHP’nin hayalleri bile o seviyede değil. Asla bizimle kıyaslanamazlar. Teşkilatımız hep hazır, heyecanımız hep diri. Bugün yükselen ve yarınlarımızı taçlandıracak olan ses, 2023 ve daha sonrasını kuşatacak. İnancımız ve kararlılığımızın neticesi şimdiden hayırlı olsun” dedi.

selyus