Ana Sayfa GENEL SAĞLIK, İÇ POLİTİKA 14 Mart 2021

Kabaktepe’den sağlıkçılara ziyaret

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe 14 Mart Tıp Bayramı münasebetiyle Bakırköy’de bulunan 112 Acil Merkezini ziyaret ederek, çalışanların Tıp bayramını kutladı.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe 14 Mart Tıp Bayramı münasebetiyle Bakırköy’de bulunan 112 Acil Merkezini ziyaret etti. Gece gerçekleşen ziyarette, Osman Nuri Kabaktepe 112 çalışanlarıyla görüştü Merkezin komuta, ulaştırma ve hasta nakil birimlerinde incelemelerde bulundu. Kabaktepe 112 çalışanlarının hepsine çiçek verdi ve Tıp Bayramlarını kutladı.

“İSTANBULLULAR ADINA BEN SİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Ziyaret sırasında 112 çalışanlarıyla birlikte çay içen ve sohbet eden Kabaktepe ”İnsana yardım etmek için insanı kurtarmak için giden onun için hastalanmayı göze alan bir sağlık çalışanına karşı gösterilen kelimeyle bile şiddetin gönlümüzü çok acıttığının altını çizmek istiyorum. Tıp bayramı vesilesi ile de İstanbul’umuzun en büyük yükün çeken sağılık sistemimizin en büyük yükünü çeken acildeki arkadaşlarımızla kısa süreli de olsa bir çay içmek istedik. Sizlere minnettar olduğumuz tekrar ifade etmek için buraya geldik. Görev tanımınızın fevkalade üstünde işler yapıyorsunuz. İstanbullular adına ben size teşekkür ediyorum. Sizin şahsınızda tüm sağlık çalışanlarımızın tıp bayramının kutluyorum. Bu 14 Mart’ımız sağlık çalışanlarının her türlü imkana en üst düzeyde kavuştuğu, her türlü sözlü veya fiili şiddetin son bulduğu bir gün olmasını temenni ediyorum.“ şeklinde konuştu.

selyus