Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 22 Mart 2024

Kadem Başkan, Erzurumlularla iftarda buluştu

Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, Erzurumlularla iftarda buluştu.

Erzurumlular Vakfı tarafından düzenlenen iftar programına Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, eşi Güleser Ekşi, AK Parti Maltepe Kadın Kolları Başkanı Sevim Çelik, Maltepe Ülkü Ocakları Başkanı Yasin Demir, Kızılay Maltepe Şube Başkanı Ali Uzun, AK Parti Maltepe Belediyesi Meclis üyesi adayları ve çok sayıda Erzurumlu katıldı.

Maltepe için projelerini anlatan Kadem Ekşi, yerel seçimlerde Erzurumluların desteğini istedi.

Maltepe’nin 15 yıldır hizmette kuraklık dönemi yaşadığını söyleyen Ekşi, Maltepe’yi tekrar hizmet belediyeciliği ile buluşturacaklarını söyledi.

Kentsel dönüşümün birinci öncelikleri olduğunu söyleyen Kadem Başkan “Deprem ve kentsel dönüşüm ile ilgili adımları atmamız lazım. Artık bu tercih değil zorunluluk. Anneler yeşil alan olmamasından şikayetçi. Haklılar. Komşuluk ilişkilerini dahi zedeleyecek otopark problemi var. Bunu yeraltı otoparkları ile çözeceğiz. Maltepe’de her alanda hızlı adımlar atacağız” ifadelerini kullandı.

Gençlere yönelik projelere önem vereceklerini söyleyen Ekşi, “Gençler, gençlik merkezi, kütüphaneler kafeler, sosyalleşebilecekleri alanlar istiyorlar. Bu tür imkanları sunmazsak çocuklarımızı bizden çalıyorlar. O çocuklara ergonomik, sağlam, güvenilir alanlar oluşturacağız. Avrupa’nın en büyük gençlik ve spor merkezini Maltepe’de inşa edeceğiz” şeklinde konuştu.

selyus