Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 12 Şubat 2024

Kadem Başkan gençlerle buluştu

Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi gençlerle buluşmasında müzikteki hünerlerini sergiledi. Gençlerle birlikte türkü söyleyen Ekşi, büyük beğeni topladı.

Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, AK Parti Maltepe İlçe Başkanı Erdoğan Akkaya ile birlikte gençlerin konuğu oldu. Kadem Ekşi, gençler tarafından meşalelerle karşılandı.

Gençlere hitap eden Ekşi mevcut İBB yönetimini eleştirerek, “Ne diyorlardı göreve başlarken ‘sizi seviyoruz’. Bizi sevme işi sev kardeşim. Hayatı kolaylaştır, umudu büyüt. İnsanların geleceğine ait beklentilere cevap ver. İstanbul’u ulaşımda, raylı sistemde, deprem ve kentsel dönüşümde adeta bir krize doğru taşıdılar. Sınıfta kalan bir İBB yönetimi var” ifadelerini kullandı.

Maltepe’de adeta yeniden bir dirilişi inşa etmeye talip olduklarını söyleyen Ekşi, bunu yapacak potansiyele sahip olduklarını kaydetti.

Gençler için dev bir spor kompleksi yapacaklarının müjdesini de veren Ekşi, salondaki katılımcıların alkışlarını aldı.

Kadem Başkan, gençlerin şarkılarına da eşlik etti. “Uzun ince bir yoldayım” türküsünü seslendiren Ekşi, müzikteki hünerlerini de sergiledi. Kadem Ekşi’nin performansı gençleri beğenisi topladı.

selyus