Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 10 Mart 2024

Kadem Başkan, Kiptaş Adatepe Sitesi sakinleriyle bir araya geldi

Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, Kiptaş Adatepe Sitesi’ni ziyaret etti. Site sakinleri ile sohbet eden Kadem Ekşi, sıkıntılarını dinledi.

“BOTANİK PARK EN BÜYÜK MÜJDEMİZ”

Sitenin yanı başında yapılacak Botanik Park projesinin büyük bir şans olduğunu vurgulayan Kadem Ekşi, “Bu bölgede yeni bir ekolojik koridor oluşturacağız. Botanik Park projesi ile yeni bir yaşam alanı oluşturacak. Burada komşularımıza verebileceğimiz en büyük müjde Botanik Park projesi. 8.2 kilometrekarelik bir alan. Hobi bahçeleri, millet bahçesi var. Sosyal tesisler var, gençlik merkezleri var. Sitenizden çıktığınızda bir yaşam vadisini görebileceksiniz. Bu proje sitenize büyük bir değer katacak” ifadelerini kullandı.

“RİNG SERVİSİ KURACAĞIZ, İETT HATLARININ SAYISINI ARTTIRACAĞIZ”

Ulaşımla ilgili bölgedeki birçok sitenin şikayeti olduğunu söyleyen Kadem Başkan, “Ring servisi ve İETT hizmetleri yeterli olmuyor. Onu İETT ile görüşeceğiz. Bölgede belediye olarak temel ring hatları da oluşturacağız” şeklinde konuştu.

“18 MAHALLEMİZİN TAMAMINA KREŞ YAPACAĞIZ”

Site sakinlerini kreş taleplerini de karşılayacaklarını söyleyen Ekşi, “Her mahalleye kreş yapacağız. Maltepe’de şu an belediyenin 9 kreşi var. Ancak bunlar yetersiz. Fiyatları yüksek. Biz 18 mahallemizin tamamında 7/24 hizmet verecek, içerisinde hemşirelerin de bulunduğu kreşler yapacağız. Anne baba akşam bir yere gittiğine de çocuğunu bu kreşe bırakabilecek.” 8.24 hizmet verecek kreşler olacak” diye konuştu.

selyus