Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 23 Şubat 2024

Kadem Ekşi’nin Maltepe’deki dernek ziyaretleri devam ediyor

Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi’nin dernek ziyaretleri devam ediyor.

CUMHUR İTTİFAKI AK PARTİ MALTEPE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI KADEM EKŞİ, BAYBURTLULARLA BİR ARAYA GELDİ

Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, seçim çalışmalarını dernek ve sivil toplum kuruluşu ziyaretleriyle sürdürdü.

Bayburt Beşpınar Köyü Derneği’ni ziyaret eden Kadem Ekşi, Dernek Başkanı Tahsin Yıldırım ve Bayburtlular ile bir araya geldi. Maltepe için projelerinin hazır olduğunu söyleyen Kadem Başkan, 31 Mart yerel seçimlerinde Bayburtluların desteğini istedi.

Gençlere dokunacak projelere imza atacaklarını söyleyen Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, “Çok güzel bir gençlik merkezini Cevizli’de gençlerimizin hizmetine sunacağız. Projelendirildi. Basketbol, tenis, okçuluk, yüzme gibi branşları içerisinde barındıran bir merkez olacak. E-5 kenarında 23 dönümlük bir araziydi. Benim de İBB meclisinde olduğum dönemde satışa çıkmıştı. Ben bunu bir şekilde hazine arazisi olarak kaydettirdim. Tahsisini de şu anda Spor Bakanlığı’na yapıldı. İhalesi yapılıyor. Anadolu yakasının en büyük spor kompleksini Cevizli’de yapıyoruz” açıklamalarında bulundu.

KADEM BAŞKAN’DAN ÇANKIRI KAYİÇİVİ KÖYÜ DERNEĞİ’NE ZİYARET

Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, Çankırı Kayıçivi Köyü Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. Dernek Başkanı İsmail Kılıçaslan ve üyelerle bir araya gelen Kadem Ekşi, keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

31 Mart yerel seçimlerinde Çankırılıların desteğini isteyen Kadem Başkan, Maltepe için projelerini anlattı. Kentsel dönüşümde “kırmızı alarm” verdiklerini vurgulayan Kadem Ekşi, 15 binayı yerinde dönüştüreceklerini kaydetti.

Kadem Ekşi, Maltepe’nin yeni yapılacak Atatürk Kültür Merkezi, Anadolu Yakası’nın en büyük Gençlik ve Spor Merkezi ve Botanik Park ile İstanbul’un cazibe merkezi olacağını kaydetti.

selyus