Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 31 Ekim 2015

Kadıköy Meydanı’nda AK Parti sesleri

Kadıköy Meydanı, meydan olalı böyle bir coşkuya evsahipliği yapmadı. Seçim çalışmalarının son gününde AK Parti Kadıköy’ün AK Çadırı’nda büyük bir coşku vardı. Kadıköy Teşkilatı adeta sel oldu çadıra aktı. AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin’in projesi olan AK Çadır, sadece Kadıköylüler değil, Anadolu Yakası’nın seçmenini de ağırladı.

Seçim çalışmalarının son gününde AK Parti Kadıköy’ün AK Çadırında büyük bir coşku vardı. Kadıköy Teşkilatı adeta sel oldu çadıra aktı. AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin’in projesi olan çadır iki seçimdir vatandaşlardan büyük ilgi gördü. Ayrıca gezicilerin kalesi Kadıköy’ün tam ortasına çadır kurarak bu tür bir seçim çalışması yapmak yürek ister.

Yaklaşık 5 haftadır seçim çalışmalarını maksimum seviyede yürüten Kadıköy Teşkilatı, son gün finali Kadıköy Meydanı’ndaki AK Çadır’da yaptı. AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin’in öncülüğünde yoğun katılımla gerçekleşen buluşmaya AK Parti Kurucu MKYK Üyesi, İstanbul Milletvekili ve Milletvekili Adayı Av. M. Belma Satır, İstanbul Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mehmet Ali Pulcu, İstanbul Milletvekili Adayı Hasan Ekmen, İlçe Kadın Kolları Başkanı İnci Akbulak, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Erkan Alemdar, belediye meclis üyeleri, üç kademe yönetim kurulu üyeleri, mahalle teşkilat mensupları ve Kadıköylüler katıldı.

“SEÇİMLERDE SADECE KADIKÖY’E DEĞİL BÜTÜN ANADOLU YAKASI’NA ÇALIŞTIK”

Seçim boyunca fedakarlık yaparak sahada olan teşkilatına teşekkür konuşması yapan İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin, “Bir ferdi olmaktan her zaman gurur duyduğum AK Parti Kadıköy Teşkilatı, hepinizi saygıyla sevgiyle selamlıyorum. Bir aydır hiç şüphesiz Kadıköy’ün caddelerine, sokaklarına ve Kadıköy Meydanı’na ayrı bir renk kattınız. Bunun için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Buradan, sadece Kadıköy seçmeniyle değil, bütün Anadolu Yakası’nın 10 binlerce değil, 100 binlerce seçmeniyle iletişim kurduğunuzu özellikle belirtmek istiyorum. Ben hep söyledim, seçimlerde sadece Kadıköy değil bütün Anadolu Yakası’na çalıştık. Benim bu söylediğimi AK Parti Kadıköy’ün AK Çadırında ispatlamış oldunuz. Bunun için sizlere yürekten teşekkür ediyorum. Bir ay boyunca Kadıköy’de gösterdiğiniz gayret için, Kadıköy Meydanı’na kattığınız renk için, inşallah 7 Haziran’da yarım kalan işimizi yarın tamamlayacağınız için sizlere, bütün teşkilatıma yürekten teşekkür ediyorum. Sağolun varolun” dedi.

 

 

selyus