Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 17 Temmuz 2016

Kadıköylüler demokrasi nöbetinde

AK PARTİ KADIKÖY İLÇE BAŞKANI İSA MESİH ŞAHİN “CAN VERDİK ŞEHİT VERDİK AMA ÜLKEMİZE SAHİP ÇIKTIK”

Fetullahçi Terör Örgütü askeri darbeye kalkışmasının ardından belediye önünde bir araya gelen binlerce Kadıköylüye seslenen AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin, “Can verdik şehit verdik ama ülkemize sahip çıktık” dedi.

Fetullahçı Terör Örgütü’nün askerlerinin darbe girişimi sonrası, tepkilerini dile getirmek için dün akşam olduğu gibi, bu akşamda, binlerce vatandaş meydanlara aktı. Belediye önünde bir araya gelen binlerce vatandaş, ellerinde Türk Bayrakları eşliğinde tepkilerini dile getirdi. Fetullahçı Terör Örgütü darbe girişimine dur diyen vatandaşlar, belediye önünde akşam namazını topluca kıldıktan sonra, ellerindeki Türk Bayraklarıyla tekbirler getirdi.

Toplanan kalabalığa hitap eden, AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin, millet olarak kendilerine düşen görevlerinin devam ettiğini belirterek, “Can verdik şehit verdik ama ülkemize sahip çıktık. Demokrasiye sahip çıktık. Görevimiz bitmedi. Demokrasi nöbetimiz devam ediyor. Bütün dünya görsün ülkemize olan sevdamızı. Devletin gücü, milletimiz ve inancımızın gücü galip gelmiştir. Ama meydanları boş bırakıp boyun eğmeyeceğiz. Devletimizin büyükleri görevinin başında. Paralel çetenin liderine sesleniyorum. Bu alçaklığının hesabını vereceksin. Ama şunu asla unutma; Seni o Pensilvanya’dan getirip burnundan fitil fitil getireceğiz. 36 saattir uykusuz bekliyoruz. Ama gerekirse bir hafta daha bekleriz” dedi.

Meydanda bulunan coşkulu kalabalığın demokrasi nöbeti sabaha kadar sürdü..

selyus