Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 23 Kasım 2022

Kasım ayı fos çıkan Kemal Kılıçdaroğlu, şimdi de Aralık ayını işaret etti!

Ekim ayında Twitter hesabından paylaşımda bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Kasım ayını bekleyin.” demişti, şimdi de Aralık ayını işaret etmesi akıllarda soru işaretine neden oldu.

Sosyal medya hesabından ‘Kasım ayını bekleyin’ paylaşımına rağmen hiçbir açıklamada bulunmayan ve işaret ettiği Kasım ayında İstiklal Caddesi’nde terör saldırısının gerçekleşmesinin ardından, okların çevrildiği CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bu kez de ‘Aralık ayını bekleyin’ dedi.

KILIÇDAROĞLU BU KEZ ARALIK AYINI İŞARET ETTİ

Partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 3 Aralık tarihini işaret ederek, “Türkiye’nin bu kriz zincirinden kurtulması lazım. Bekleyin, çok güzel şeyler açıklayacağız. Sonsuza kadar gidecek bir düzen açıklayacağız. Ekipler hazır, taze para da hazır” ifadelerini kullandı.

‘KASIM’I BEKLEYİN’ DEMİŞTİ

Kılıçdaroğlu’nun yeni açıklaması, bir önceki ‘Kasım ayını bekleyin’ paylaşımını akıllara getirdi. CHP lideri, geçtiğimiz Ekim ayında üstüne basa basa Kasım’a dikkat çekerek, “Yine tekrar ediyorum. Kasım ayını bekleyin. Bay Kemal’i bekleyin.” demişti. Yeni Akit

selyus