Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 29 Mayıs 2017

Kavurmacı turp gibi!

Fetullahçı Terör Örgütü üyesi Ömer Faruk Kavurmacı, Florya’da karakola imza atmaya geldiğinde çok sağlıklı olduğu ve ayakta durmasında bir mani olmadığı görüldü. 

Hastalığı bahane edilerek denetimli serbestlik ile tahliye olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın damadı Ömer Faruk Kavurmacı, Florya Şenlikköy Karakoluna gelerek imza attı. Karakola girerken de çıkarken de çakı gibi görünen Kavurmacı, aldığı raporla serbest bırakılmasına Türk milletinin isyanı sürüyor. Bu FETÖ üyesi Kavurmacı, aldığı rapora göre madem ağır hasta neden bir hastanede yatmıyor da dışarlarda fingirdiyor!

Ayrıca yargı Türkiye’de sanki kılı kırk yararcasına adil karar veriyor da bu Fetullahçı Terör Örgütü mensubu Kavurmacı’ya bunu uyguladı. 

TAHLİYEDEN SONRA İLK KEZ GÖRÜNTÜLENDİ

FETÖ soruşturması kapsamında tutuklanan ve ardından denetimli serbestlik ile tahliye olan Ömer Faruk Kavurmacı, sabah saat 09.00 sıralarında Florya’da bulunan Şenlikköy Polis Merkezine geldi. Karakolda imza atan Kavurmacı, çıkışta basın mensuplarının sorularını, “Konu yargıda, yorum yapmayacağım” diyerek yanıtsız bıraktı. Daha sonra aracına binen Kavurmacı, hızla uzaklaştı.

selyus