Ana Sayfa HUKUK, İÇ POLİTİKA 7 Aralık 2020

Kılıçdaroğlu’nun telefonları dinleniyor (!)

Kemal Kılıçdaroğlu, “Benim telefonlarımın eşimin çocuklarımın telefonlarının dinlendiğini, takip edildiğimi biliyorum. Ama bu bizi korkutmaz. Bir tane Kemal Kılıçdaroğlu yok ki. CHP’de binlerce Kılıçdaroğlu var” diyor!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,  T24 canlı yayınında Gazeteci Murat Sabuncu’nun sorularını yanıtladı.

Kılıçdaroğlu, “Gittiğim yerler, kaldığım ev belli. Benim telefonlarımın eşimin çocuklarımın telefonlarının dinlendiğini, takip edildiğimi biliyorum. Korumalar var. Ciddi bir tehdit de var. Benden rahatsız olan ciddi bir kesim var. Eğer çıkarı ya da tehdidi yeraltı dünyasından sağlayarak susturabiliriz diye bir arayışa giriyorsa orada demokrasi ve insan hakları bitmiştir. “Aksi bir şey duymak istemiyorum, aksi bir şey söyleyeni susturacağız” diye düşünüyorlar. Ama bu bizi korkutmaz. Bir tane Kemal Kılıçdaroğlu yok ki. CHP’de binlerce Kılıçdaroğlu var.  Aynı şekilde genel başkanlık yapacak, mücadele edecek onbinlerce kişi var. Onlar çok kısır ve dar düşünüyorlar, ufukları çok dar. Bir kişiyi ortadan kaldırınca sorunlar çözülür sanıyorlar çözülmez.”

selyus