Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 22 Kasım 2021

Küçük partilerin genel başkanlarında olan cesaret Kemal Kılıçdaroğlu’nda yok!

Olası bir erken seçim veya normal seçim için Yeniden Refah Partisi Genel Bakanı Fatih Erbakan, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Türkiye Değim Parti Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz, “Tek başımıza seçimlere girmek üzere hazırlıklarımızı sürdürüyoruz” diyorlar.

Türkiye’de erken seçim olacağı söylentileri sesli zikredilmeye başlandıkça siyasi partilerde bir hareketlilik başladı. AK Parti erken seçim olsun olmasın son bir yıldır sürekli sahada olduğu için bu söylentilere pek kulak asmıyor.

Ancak Türkiye’nin ana muhalefet partisi olan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) tek başına iktidar olacak cesareti bulamadığı için terör örgütü PKK ile iltisaklı HDP ile gizli ittifak yapıyor. CHP’nin bir diğer ittifak ortağı İYİ Parti ise bu durumdan çok rahatsız.

Seçim gelişmeleriyle ilgili en dikkat çekici konu ise yeni kurulmuş partilerin genel başkanlarında olan cesaret. Bu küçük partilerin genel başkanlarında olan cesaretin  CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nda olmamasına seçmen şaşırıyor!

YENİ KURULAN PARTİLER ÇOK CESARETLİ ÇIKTI

Yeniden Refah Partisi Genel Bakanı Fatih Erbakan, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Türkiye Değim Parti Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz, “Tek başımıza seçimlere girmek üzere hazırlıklarımızı sürdürüyoruz” diyorlar. Bunlardaki yürek CHP’li Kılıçdaroğlu’nda olmadığı için HDPKK ile ittifak yapıyor.

selyus