Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 13 Aralık 2021

Kurum, “Cumhurbaşkanımızın liderliğinde 20 yıldır boyunuzun ölçüsünü veriyoruz, bir 20 yıl daha vermeye devam edeceğiz”

Bakan Kurum, “Sayın Özel, size Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde 20 yıldır boyunuzun ölçüsünü veriyoruz. Bir 20 yıl daha Allah’ın izniyle, milletimizin destekleriyle vermeye devam edeceğiz” dedi.

TBMM Genel Kurulunda, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, 2022 yılı bütçesi kabul edildi.

Bakan Murat Kurum, bütçe görüşmelerinde yaptığı konuşma sırasında sürekli kendisine sataşan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel’e cevap verdi.

Kentsel dönüşümle alakalı ne İzmir de ne de Türkiye’nin başka ilinde bekleyen bir dosya olmadığını vurgulayan Kurum, İzmir’de hem Büyükşehir Belediyesine, hem Bayraklı Belediyesine millet için yapılması gereken her türlü desteği vereceğini söylediğini aktardı. Kurum, “Depremle alakalı, kentsel dönüşümle alakalı bize kim geliyorsa ona yardım edeceğiz. Kimseyi ayırt etmeyeceğiz.” diye konuştu.

Millete hizmet etmek için çalıştığını ve 81 ile gittiğini anlatan Kurum, Hakkari’ye de Şırnak’a da, İzmir’e de gideceğini söyledi. Kurum, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel’e yönelik, “Sayın Özel, size Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde 20 yıldır boyunuzun ölçüsünü veriyoruz. Bir 20 yıl daha Allah’ın izniyle, milletimizin destekleriyle vermeye devam edeceğiz” dedi.

selyus