Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 1 Mayıs 2021

Kurum, Sedat ve Gülsema Erdoğan çiftini Cumhurbaşkanı Erdoğan’la görüştürdü

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, depremzede aileyle iftar yaptı. Sedat ve Gülsema Erdoğan çiftini Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştürdü.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Elazığ ve Tunceli’deki incelemelerinin ardından, 24 Ocak 2020’de Elazığ’da meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremde evleri ağır hasar gören ve yeni yapılan Aksaray Mahallesi’ndeki TOKİ konutlarına yerleşen Sedat ve Gülsema Erdoğan çiftine iftarda misafir oldu. İftarın hemen peşinden bu çifti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile telefonla görüştürdü.

DEPREMZEDE AİLE CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE GÖRÜŞTÜ

Bakan Kurum, iftar sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan ile depremzede aileyi görüştürdü. Depremzede aile Cumhurbaşkanı Erdoğan’a “Allah sizi başımızdan eksik etmesin, hayırlı uzun ömürler versin inşallah. Rabb’im sizden bin kere razı olsun. Sebep olanlardan, Bakanımdan, Valimizden, Belediye Başkanımızdan, emeği geçen herkesten Allah bin kere razı olsun. Evlerimiz o biçim, size dua ediyoruz, gece gündüz hepinize dua ediyoruz. Şu an o kadar duygulandım ki anlatamam” dedi. Kaynak: sondakika23

selyus