Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 28 Aralık 2022

Masanın kavgacıları yemekte buluştu!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara’da yemekte bir araya geldi. ‘Ahmak’ kelimesinin isim babası, algıcı Ekrem İmamoğlu yüzünden dolaylı yollardan birbirlerine laf yetiştiren ikilinin buluşması masanın diğer ortaklarının haberi olup olmadığı merak ediliyor.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na verilen siyasi yasak kararı sonrası muhalefette başlayan gerilim sürerken sıcak bir gelişme yaşandı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile Ankara’da bir araya geldi. İkili Ahlatlıbel Tesislerinde yemekte buluştu. Basına kapalı gerçekleşen görüşme 2,5 saat sürdü, herhangi bir açıklama ise yapılmadı.

İKİ LİDER ARASINDA YAŞANAN KRİZİN GEÇMİŞİ

Cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda Meral Akşener, İBB Başkanı’na açık destek vermişti. Yaşanan bu gelişmeler esnasında Almanya’da bulunan CHP lideri ziyaretini yarıda kesip İstanbul’a dönmüştü. İki parti arasında başlayan gerilimde Kılıçdaroğlu, yaşananları partisinin ‘iç işlerine karışma’ olarak değerlendirirken Akşener ise bu açıklamayı ‘ahmaklık’ olarak nitelemişti.

İlginizi çekebilir

İSTANBULLULARA MÜJDEM OLSUN!

İSTANBULLULARA MÜJDEM OLSUN!

selyus