Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 27 Şubat 2018

Mehmet Denizoğlu’ndan adaylık için son dakika bomba açıklama!

AK Parti Kadıköy İlçe Başkanlığına adaylık yarışı için tecrübeli isim Av. Mehmet Denizoğlu, son dakika bombayı patlatarak  bende varım dedi. AK Parti Kadıköy İlçe Yönetiminde Sekretarya Birim Başkanlığı, Yerel Yönetimler Birim Başkanlığı, Siyasi ve Hukuki İşler Birim Başkanlığı görevlerinde bulunan Av. Mehmet Denizoğlu, İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin’in yeni kongre sürecinde olmayışı üzerine ilçe başkanlığına adaylığını açıkladı.

Kadıköy’de Hukuk Bürosu bulunan ve Kadıköy teşkilatlarında görev aldığı süre içinde partililerin her zaman takdirini kazanan Denizoğlu, “Teşkilatlarımızın duasıyla reisimizin yolunda bu kutlu davamızın hizmetindeyim. Bu bayrak bana verildiği takdirde yürüyüşümüze kaldığımız yerden devam edeceğim” dedi.

MEHMET DENİZOĞLU KİMDİR?

Mehmet Denizoğlu, 1996 yılında Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdikten sonra bir hukuk bürosunda staj yaptı ve kısa bir zaman sonrada avukatlık ruhsatını aldı. Denizoğlu, 1999 yılında “Özel Hukuk Ana Bilim Dalı”nda “Anonim Şirketlerden İç Kaynaklardan Esas Sermaye Artırımı” konulu yüksek lisans tezinde başarılı olarak, yüksek lisans eğitimini tamamladı. 2000 yılında askere giden ve bir yıl sonra dönünce Denizoğlu Hukuk Bürosunu açarak serbest avukatlık yapan ve eşide hakim olan Mehmet Denizoğlu 2 çocuk babasıdır.

selyus