Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 9 Temmuz 2017

Mehmet Genç, Kılıçdaroğlu’nu topa tuttu!

İSTANBUL TAKİPTE HABER SİTESİ/ÖZEL HABER

AK Parti’nin tecrübeli siyaset adamı ve teşkilatların sevilen yüzü Mehmet Genç, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nu adeta yerden yere vurdu. Kılıçdaroğlu sözde adalet ararken geçmişte partisinin bu onurlu millete yaptığı zulümleri attığı tweetler anlatan Genç, CHP’nin tek parti döneminde dikta bir yönetim uyguladığını ifade etti.

Tweetter paylaşımlarında Kemal Kılıçdaroğlu’nun samimiyetsizliği ve yalanlarına tepki koyan tecrübeli siyasetçi Mehmet Genç, “Maltepe sahilinde Kuran’dan, Kitaptan, Peygamberden, Adaletten bahsedenler.. Bu kelimeler sizin ağzınıza hiç yakışmıyor. Yıllarca insanımızın inancıyla, maneviyatıyla dalga geçtiniz. Tek parti diktatoryanızla milleti canından bezdirdiniz. Bu millet Mehmet Moğoltay’ların Adalet Bakanı olduğu dönemleri unutmadı, UNUTMADIK.

Maltepe sahilinde milletimizin gördüğü şudur; Mit tırları meselesinde ülkesini satanlar göz boyamaya çalışıyor. Maltepe Sahilinde 1940’ların Almanya’sından bahsedenler aynı şeyleri 1940’larda Türkiye’de kendi insanına yaptılar. Maltepe sahili.. Ülkesini Egemen güçlere peşkeş çekenleri unutmadık, UNUTMAYACAĞIZ.

Almanya’nın, İsrail’in, ABD’nin ağzıyla adalet arayanlara bu ülkeyi asla teslim etmeyeceğiz. 10 yaşında torunu SGK’lı yapanlar, torunlarım için yürüdüm diyor. Doğru söylüyor torunları için yürüdü. Darbenin siyasi ayağı acaba şu anda meydanda nutuk atan olmasın.

Kılıçdaroğlu’nun okuduğu 10 Maddelik sözde manifesto ile ilgili bir amcamızın söylediği söz; Bu maddeleri Kılıçdaroğlu değil FETÖ ve PKK hazırlamış.

Kur’an-i Kerim’de “Belhüm adal” tabirine nede çok uyuyor birileri.” diye açıklama yaptı.

selyus