Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 19 Aralık 2018

Melih Gökçek Mehmet Özhaseki aşkı kısa mı sürdü!!

Melih Gökçek, Mehmet Özhaseki’ye desteğini geri mi çekti? Melih Gökçek, Özhaseki için paylaştığı Tweetleri sildi. Kamuoyundaki yorumlar da Melih Gökçek Mehmet Özhaseki aşkı kısa sürdü oldu!

Yeni Şafak’ın haberine göre Ankara Büyükşehir Belediye eski Başkanı Melih Gökçek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın AK Parti’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki olarak açıklanmasının ardından, Özhaseki’yi destekleyen tweetler atmıştı. Melih Gökçek daha sonrasında bu tweetleri silmesi dikkat çekti.

GÖKÇEK, ÖZHASEKİ’YE HARARETLE DESTEK VERMİŞTİ!

Melih Gökçek, AK Parti’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki için ”AK Partimizin 60 Belediye Başkan Adayı belli oldu. Ankaramızın adayı Sayın Mehmet Özhaseki. Sayın Özhaseki’ye, diğer adaylara ve ittifakın adaylarına başarılar diliyorum” diye tweet atmıştı.

GÖKÇEK İSYAN MI ETTİ?

Ankara Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki’nin Gökçek’i yok sayması nedeniyle isyan ettiği iddia edilirken Melih Gökçek’ten flaş bir hareket geldi ve bundan sonra olacakların başlangıcı olarak Mehmet Özhaseki’ye destek tweetlerinin tamamını sildi.

Bu arada AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, ya Yerel Yönetimler Başkanlığı yapsın ya da adaylığı ile uğraşsın. Bu arada Melih Gökçek desteğini çektiyse Özhaseki’ye Allah kolaylık versin. Bu gidişle de reis ya aralarını düzeltir ya da Özhaseki’yi geri çeker diye tahmin ediyoruz!

selyus