Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 8 Mart 2023

Meral Akşener kahkaha atamıyor muş (!)

Meral Akşener, “Deprem oldu hepimiz üzgünüz. Hatta kahkaha atmaya çekiniyoruz. 99 depreminde Kocaeli Milletvekili idim. Ailemden bir tek ablamla yeğenim İstanbul’da, geri kalan tümü orda. Öyle olunca birebir yaşadım. Bu deprem bütün o eski anılarımı çıkardı” dedi ve Fatih Altaylı’nın “CHP’nin yemekleri iyi değil mi?” sorusu üzerine 10 saniye önce “Hatta kahkaha atmaya çekiniyoruz” sözünü unuttu kahkahayı patlattı!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bir televizyon programının canlı yayınına konuk olarak gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Millet İttifakı’nın adayının açıklandığı sırada yüzünün asık olmasına gelen eleştirileri cevaplandıran Akşener, yüzüne o sırada bir ışık yansıdığını söyledi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun açıklandığı sırada suratının asık olmasına gelen eleştirileri cevaplandırdı.

Habertürk TV canlı yayınında konuşan Akşener, yüzüne o sırada bir ışık yansıdığını söyledi.

Akşener, “Samimi söylüyorum, o paltolu olarak, üzerimde palto varken Temel Bey’in ve Kemal Bey’in konuşma yaptığı esnada baktığınızda tuhaf bir ışık gelmiş. Dolayısıyla sonra paltomu çıkarmışım, hepimiz dizilmişiz, orada bir sorun yok ışıkta. Ben aslında herhangi bir mutsuz vesaire durum yok. İmza koymuşum ben.” ifadelerini kullandı.

Akşener, “Deprem oldu hepimiz üzgünüz. Hatta kahkaha atmaya çekiniyoruz. 99 depreminde Kocaeli Milletvekili idim. Ailemden bir tek ablamla yeğenim İstanbul’da, geri kalan tümü orda. Öyle olunca birebir yaşadım. Bu deprem bütün o eski anılarımı çıkardı” dedi ve Fatih Altaylı’nın “CHP’nin yemekleri iyi değil mi?” 10 saniye önce “Hatta kahkaha atmaya çekiniyoruz” sözünü unuttu kahkahayı patlattı! Akşam gazetesi

selyus