Milletvekili Bayram’dan İmamoğlu’nu bitiren sorular!

Milletvekili Av. Serkan Bayram, CHP’nin İBB proje adayı Ekrem İmamoğlu’nu adeta bitiren öldürücü sorularını üst üste sordu. Bayram, “pkk bayrağına sarılan birinin cenazesine katıldın da pkk’nın şehit ettiği Trabzonlu şehit kardeşim Eren Bülbül’ün cenazesine niye katılmadın? Yakın zaman da soy ismini niye değiştirdin? Son zamanlarda Yunanistan’a kaç defa ve niye gittin?” 

AK Parti İstanbul Milletvekili Av. Serkan Bayram, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi proje adayı Ekrem İmamoğlu’na yüklenmeye ve çok zor cevap vereceği sorular sordu!

MİLLETVEKİLİ SERKAN BAYRAM, SAVCILARI GÖREVE ÇAĞIRIYOR!

Proje adayı antrikot İmamoğlu’nu adeta köşeye sıkıştıran Milletvekili Bayram, İstanbul savcıları cumhuriyet savcısı Mehmet Selim Kiraz’ı şehit edenlerin ekibinden olan Dicle Deli’nin cenazesine giden Ekrem İmamoğlu’na hala niye soruşturma başlatmadı diye üstüne basa basa soruyor?

Serkan Bayram, bu arada dünkü basın açıklamasını çarpıtan odatv’yi kınadığını belirtti..

TERÖRİST CENAZESİNE GİTTİN DE PKK’NIN ŞEHİT ETTİĞİ TRABZONLU EREN BÜLBÜL’ÜN CENAZESİNE NİYE GİTMEDİ?

Milletvekili Serkan Bayram, “Mehmet Selim Kiraz 31 Mart 2015 tarihinde DHKP-C’li 2 terörist tarafından rehin alınarak şehit ediliyor. Aynı günün akşamı Dicle Deli neyi paylaşıyor? ‘O güzel iki insana devrim sözümüz olsun’ Buna terörist demeyeceğiz de ne diyeceğiz? Cenazesine de pkk bayrağına sarıldı. Ne diyeceğiz buna. Sende bunun cenazesine gideceksin, orada da cenazeyi gittiğini sosyal medyadan paylaşacaksın! Dicle Deli’nin cenazesine gittin orada mesajını verdin. Zaten cenazelere gitmeyi seversin! Ağustos 2017’de pkk’nın kurşunlarıyla 15 yaşında şehit olan benim Eren Bülbül Trabzonlu kardeşimin cenazesine niye gitmedin? Bunu bana açıkla Ekrem İmamoğlu! Trabzonluyum diye geçinme! Bunu bana açıkla! Savcı Mehmet Selim Kiraz’ı şehit eden örgütün içinde olan Dicle Deli’nin cenazesine katıldın, boy gösterdin, hayatının baharında şehit olan Eren Bülbül kardeşimin cenazesine niye katılmadın? Bu mu Trabzonluluk? Bu mu milliyetçilik? Bu mu mertlik? Herkes duracağı yeri iyi bilecek” dedi.

İMAMOĞLU’NA SOY İSİMİNİ NİYE DEĞİŞTİN VE YUNANİSTAN’A KAÇ DEFA GİTTİN SORUSU

Ekrem İmamoğlu’nu darmadağın eden sorularına devam eden Milletvekili Bayram,  “Ekrem İmamoğlu soy isminizi niye değiştirdiniz, yakın zamanda? Bir açıklar mısınız? Ben eğer İstanbul Milletvekili isem İBB adayına soruyorum, İstanbul halkı adına soruyorum ey İmamoğlu, soy ismini niye değiştirdin? Burada bulunan basın mensupları soy ismini değiştiren var mı? Bir başka sorum ise: Bu kadar Yunanistan’a gittin geldin? Yunanistan’a kaç defa gidip geldiğini açıklar mısın?

selyus