Milletvekili Hasan Turan, Giresunlu hemşerileriyle Boğaz’da buluştu
AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan, Giresunlu hemşerileriyle Boğaz’da buluştu. Üsküdar Giresunlular Derneği’nin Valide Sultan Gemisi’nde düzenlediği programa katılan Milletvekili Hasan Turan, hemşerileriyle tek tek ilgilendi.

Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada bir konuşma yapan Turan, “Yıllardır İstanbul’da hep birlikte yaşıyoruz. Cemiyet hayatında hep birlikteyiz. ‘insanı yaşat ki devlet yaşasın’ anlayışı ile bütün devletlerin ve hükümetlerin görevi ast olan, hayatın öznesi olan insan oğluna hizmet etmek” dedi.
İstanbul Milletvekili Hasan Turan’ın konuşması paylaştığımız videoda devam ediyor.
Benzer Videolar
-
Yeşilay Şile Şubesi, söyleşide ünlüleri konuk etti
-
Kağıthane’ye iki yeni okul daha kazandırılıyor
-
Genç Nida Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması’nın finali Çekmeköy’de yapıldı
-
Vali Davut Gül: “Kitap okuma projesi ile okullarımızdaki kitap sayısını 6 buçuk milyondan 13 milyona çıkardık”
-
Pendikli öğrenciler 350 fıstık çamını toprakla buluşturdu
-
İstanbul Valisi Gül’den lise öğrencilerine burs müjdesi
-
Fatma Nur öğretmen son yolculuğuna uğurlandı
-
Çekmeköy’de “Can güvenliğimiz yok” diyen öğretmen öğrencisi tarafından öldürüldü
-
Milli Eğitim Bakanı Tekin: “Çocuklarımız kendi çocuklarına öğretecek kadar öğrensinler, milli ve manevi değerlerimize sahip çıksınlar diye uğraşıyoruz”
-
Ataşehir’de iş, siyaset ve sanat dünyası Metin Kale’nin iftar sofrasında buluştu
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan üniversite öğrencileri ile bir araya geldi
-
MÜMDER, 30. geleneksel iftarında misafirlerini ağırladı


