Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 15 Mart 2017

Milletvekili Metin Külünk’ten çok çarpıcı Avrupa Birliği açıklaması!

Avrupa ile daha derin bir krizle karşı karşıya olduklarını ifade eden Milletvekili Külünk, “Şahsi kanaatim o dur ki, gözlemlerim o dur ki Avrupa Birliği’nin ajandasındaki sayfaları açılmamış bölümler şuanda açıldı. Ajanda açıldı, tek tek bu sayfalardaki düşündükleri planlarını ve programlarını yürürlüğe koyuyorlar.”

Avrupa’da son yaşanan olaylarla ilgili 24 TV’de Ardan Zentürk’ün sunduğu ‘Moderatör Gece’ programında canlı yayına bağlanan AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, “Avrupa Birliği’nin ajandasındaki sayfalarında açılmamış bölümler şuanda açıldı.” dedi.

Canlı yanlı yayında Milletvekili Külünk’e bağlanan ‘Moderatör Gece’ programının sorumlusu Ardan Zentürk, “Bir biçimde bir şüphe var Sayın Külünk. Ben soruya direk başlayacağım. Avrupa’da yaşanan bu olayları sadece Hollanda’nın seçimi ile bağlantılı görmemeye başladım. Tuhaf bir gelişme var. Sizce bu genel planın bir öncü şoklarını mı yaşıyoruz? Sorusuna cevap veren Milletvekili Metin Külünk, “Kriz daha derin. Dolayısıyla süreci sadece seçimlerle ilişkilendirmek Avrupa’da da AK Parti’li Bakan arkadaşlarımızın, milletvekili arkadaşlarımızın evet yönünde vatandaşlarımız ile buluşmasından dolayı duydukları rahatsızlığı faşizan bir uygulamayla, yasakçı bir uygulamayla ortadan kaldırmak istemelerinden daha derin bir krizle karşı karşıyayız. Ve şahsi kanaatim o dur ki, gözlemlerim o dur ki Avrupa Birliği’nin ajandasındaki sayfalarında açılmamış bölümler şuanda açıldı. Ajanda açıldı, tek tek bu sayfalardaki düşündükleri planlarını ve programlarını yürürlüğe koyuyorlar.” diye konuştu. 

selyus