Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 23 Mart 2017

Milletvekili Yıldırım, kitabını tanıttı

AK Parti İstanbul Milletvekili Av. Hurşit Yıldırım’ın “Parlamenter Sistem Krizleri ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi” isimli kitabının tanıtımına AK Parti MKYK Üyesi ve İstanbul Milletvekili Dr. Ravza Kavakçı Kan, eski Milletvekili Halide incekara  ile Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen de katıldı.

İSTANBUL TAKİPTE HABER SİTESİ – ÖZEL HABER

Türkiye Büyük Millet Meclisi Kamu İktisadi Teşekkülleri (KİT) Başkan Vekili ve AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Av. Hurşit Yıldırım, “Parlamenter Sistem Krizleri ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi” isimli kitabının tanıtımını yaptı. Altunizade Kültür Merkezi’nde gerçekleşen kitap tanımına AK Parti MKYK Üyesi ve İstanbul Milletvekili Dr. Ravza Kavakçı Kan, 22. 23. ve 24. Dönem İstanbul Milletvekili Halide İncekara, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin, AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av. Mustafa Naim Yağcı, AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır, Eğitim-Bir-Sen 3 No’lu Şube Başkanı Erol Ermiş, 7 Haziran ve 1 Kasım AK Parti İstanbul Milletvekili Adayı Av. Mustafa Demiral, AK Parti Kadıköy Kurucu İlçe Başkanı Mimar Ömer Abamor, AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Gülsüm Karslı, AK Parti Kadıköy İlçe Kadın Kolları Başkanı İnci Akbulak, AK Parti Üsküdar İlçe Kadın Kolları Başkanı Neslihan Aydın, AK Parti Kadıköy İlçe Gençlik Kolları Başkanı Erkan Alemdar, okul müdürleri, STK temsilcileri ve Milletvekili Yıldırım’ın yakın arkadaşları katıldı.

“BİR ŞEYİ İFADE ETMENİN EN KOLAY YOLU YAZMAKMIŞ!”

Kitabının tanıtımında bir konuşma yapan AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Av. Hurşit Yıldırım, “Bu işe önce not alma gayesiyle başlamıştım. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde çok eski gazeteler var onlardan faydalandık. Bu gazetelerle beraber eseri ortaya koymaya çalıştık. Yakın siyasi tarihimiz aslında bilinmezleri en çok olduğu tarihlerden bir tanesidir. Türkiye’nin 60 yıl içerisinde nasıl bir patinaj yaptığını özellikle eseri yazarken daha çok gördüm. Şunu da belirteyim; bir şeyi ifade etmenin en kolay yolu yazmakmış! Kitapla ilgili söyleyecek çok şey var ancak daha fazla bir şey demeyelim size de okuyacak sayfalar kalsın. Bu anlamlı günümde beni yalnız bırakmadınız, katılımlarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.” dedi.  

NOT: “Haber ve fotoğraflarımız kaynak gösterilmeden kullanıldığı taktirde tüm yasal haklarımızı kullanacağız.” 

  

selyus