Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 2 Temmuz 2018

Milletvekilleri mazbatalarını aldı

24 Haziran Genel Seçimleri’nde İstanbul’dan milletvekili seçilen AK Partili 43 vekil, törenle mazbatalarını aldı.

Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’nda bulunan Şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz Konferans Salonu’nda 27. Dönem AK Partili İstanbul milletvekilleri için mazbata takdim töreni düzenlendi. Aralarında AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Mustafa Ataş, Vedat Demiröz, Ravza Kavakçı’nın da bulunduğu milletvekilleri mazbatalarını alarak vekilliklerini resmileştirdiler.

Tören öncesi açıklamada yapan AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, seçilen milletvekilleri başarılarından dolayı tebrik etti.

Şenocak’ın ardından kısa bir açıklama yapan İstanbul İl Seçim Kurulu Başkanı Münevver Aksüngü, seçilen vekilleri tebrik etti.

Daha sonra düzenlenen törenle vekiller sırayla mazbatalarını aldı. Mazbata törenin ardından vekiller toplu olarak bölge bölge hatıra fotoğrafı çekildi.

Seçimlerde Türkiye’nin en genç milletvekili seçilen Rümeysa Kadak ise, “Çok büyük sorumluluk. İnşallah Cumhurbaşkanımızın güvenine layık işler yapmak nasip olacak. Bir an önce eğitim ve gençlikle çalışmak istiyorum. Lisans eğitimim bitti ama eğitim hayatımız her zaman devam edecek inşallah” dedi.

 

selyus