Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 12 Şubat 2015

Muharrem Ödemiş’ten açıklama var

Uzun yıllar AK Parti Kadıköy İlçe başkanlığı yapan AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Muharrem Ödemiş, yeni gelişmeler üzerine bir açıklama yaptı.

İstanbul’un deneyimli siyaset adamı AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Muharrem Ödemiş, kongrede önce il yönetim kurulu üyesi seçilmesi, ardında da il başlan yardımcısı olması nedeniyle bir açıklama yaptı.

“Saygıdeğer dostlarım, kıymetli yol arkadaşlarım çok değerli komşularım, akrabalarım hâsılı gönlü bizimle beraber olan sevincimizi büyülten, üzüntümüzü azaltan kardeşlerim. Öncelikle hepinizi Allah’ın selamıyla selamlamak istiyorum. Yaklaşık 14 yıldır sürdürdüğüm siyasi hayatım boyunca her zaman bizleri motive eden AK Parti’li ya da farklı partilerden, farklı dünya görüşlerine sahip dostlarımın ilgi ve alakasını hep yanımda hissettim. Allah hepinizden razı olsun. Özellikle 8 Şubat İstanbul kongresi sonucu AK Parti İstanbul İl Yönetimine seçilmem ve akabinde de 12 Şubat itibarıyla da il başkan yardımcılığına seçilmem hasebiyle telefon eden mesaj gönderen, bizzat gelen, bize ulaşamayan ama gönlü bizlerle olan, tüm dostlarıma, hanımefendi kardeşlerime, akrabalarıma, hemşerilerime ve komşularıma bizi seven sevmeyen herkese teşekkürü bir borç biliyorum.  

Öncelikle Rabbime hamdediyorum, şükrediyorum ve bizleri beraber görev yapacağımız arkadaşlarımızı mahcup etmemesini, bu vazifelerle o’nun rızasını kazanabilmeyi bize nasip etmesini niyaz ediyorum.

Bize bu görevi layık gören ve yol arkadaşlığından büyük onur duyduğum saygıdeğer İl başkanım Sayın Selim Temurci beyefendiye de çok teşekkür ediyorum.

Ayrıca bu pozisyonumuzu tescil eden kongre delegelerimize, mahalle başkanlarımıza, kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza, ana kademe ilçe yönetimlerimize, belediye meclis üyelerimize, belediye başkanlarımıza, ilçe başkanlarımıza, eski yeni tüm teşkilat mensuplarımıza da müteşekkir olduğumu ifade etmek istiyorum.

Bu kutlu davamızın kurucu lideri sayın cumhurbaşkanımıza, başbakanımıza, genel merkez Yönetimimize, milletvekillerimize ve bakanlarımıza da şükranlarımı arz ediyorum. Önceki il başkanımıza ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımıza da emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum.

Bu duygular içerisinde bu davanın bu milletin bir hizmetkârı sıfatıyla dün olduğu gibi bugün de yarın da aynı aşk ve şevk içerisinde terimin son damlasına kadar çalışacağımı ifade eder herkese dua eder ve dua beklerim.

Allah’a dayanın, Sae ye sarılın ve Hikmete Rââm olun.”

Muharrem Ödemiş

AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı

Etiketler:

İlginizi çekebilir

Sinanoğlu’nun penceresinden!

Sinanoğlu’nun penceresinden!

selyus