Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 3 Mart 2024

Murat Kurum’dan Özgür Özel’e “Senin ne çapın ne duruşun var”

Cumhur İttifakı İBB Başkan Adayı Murat Kurum, CHP lideri Özel’in kendisini Gazze üzerinden eleştirmesine sert tepki gösterdi. Kurum, “Benim şahsıma ağza alınmayacak hakaretler ediyor. Bir de kalkmış bize çaptan bahsediyor. CHP’nin eş genel başkanına sormak lazım Genel Başkanı’nın, Cumhurbaşkanlığı adaylığı açıklanınca kameralar karşısında timsah gözyaşları döken sensin. Koyun postuna girmiş kurt gibi gezen sensin. Senin çapın olmadığı gibi duruşun da yok. Bu yetersiz eş genel başkan seçimden sonra koltuğundan olacak” dedi.

Cumhur İttifakı İBB Başkan Adayı Murat Kurum, seçim çalışmaları kapsamında Sultangazi’de seçmenlerle bir araya geldi. Burada vaatlerini sıralayan Kurum, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in kendisini ‘Gazze’ üzerinden eleştirmesine tepki gösterdi.

Özel, Kurum’un seçimi kazanması halinde Gazze’ye insani yardım bulunacağı yönündeki vaadine “Gazze’deki çocuklara, Filistin’deki çocuklara yardım yapmak için 31 Mart’ta belediyeyi AK Parti’nin kazanması gerekiyorsa vay bizim halimize, vay Filistin’in haline” yorumunu yapmıştı.

‘KORO HALİNDE SALDIRIYORLAR’

Kurum, “Gazze konusunda en son konuşacak olanlar koro halinde bize saldırıyor” sözleriyle “Bunların başını da Özgür Özel çekiyor. Benim şahsıma ağza alınmayacak hakaretler ediyor. Bir de kalkmış bize çaptan bahsediyor” dedi.

‘KOYUN POSTUNA GİRMİŞ KURT GİBİ GEZEN SENSİN’

Özel için “CHP’nin eş genel başkanına sormak lazım Genel Başkanı’nın, Cumhurbaşkanlığı adaylığı açıklanınca kameralar karşısında timsah gözyaşları döken sensin. Sonra genel başkanını arkadan hançerleyen yine sensin. Koyun postuna girmiş kurt gibi gezen sensin. Şehit cenazesinde kahkaha atan sen, Gazzeli kahramanlara terör örgütü diyen sen, sonra kalkıp bize çaptan bahsediyorsun.

‘SENİN NE ÇAPIN NE DURUŞUN VAR’

Özgür Efendi senin çapın olmadığı gibi belli bir duruşun da yok” diyen Kurum “Bana en son konuşacak kişi sensin. Murat Kurum’un hedeflerine, sizin hayalleriniz bile yetişemez. Bu yetersiz eş genel başkan seçimden sonra koltuğundan olacak. Diğeri de ilgisiz, kibri aklının önüne geçmiş belediye başkanı var ya, o da bavullarını alıp o çok sevdiği tatil beldelerine gidecek” ifadelerini kullandı. Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr

selyus