Mustafa Ataş, “Adam gibi adam olmaya mecburuz”

Ataş, Özellikle son zamanlarda birbirimize karşı yürütülmekte olan parti içi veya parti dışında partimizi yıpratmaya çalışan birtakım zihniyetlerin tüm iftiralarına karşı göğsümüzü siper etmeye mecburuz. Adam gibi adam olmaya mecburuz. Sadakat sahibi, samimiyet sahibi, adalet sahibi, ahlak sahibi kişilikler olmaya mecburuz. Allah’ın emrettiği şekilde kullar olmaya mecburuz. Yüzümüzü Allah’a ve millete dönerek siyaset yapmaya mecburuz.”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, Üsküdar İlçe Başkanlığı tarafından AK Parti’nin iktidara gelişinin 15. yılı dolayısıyla Üsküdar Çavuşdere Spor Merkezi’nde düzenlenen programa katıldı.

Programda bir konuşma yapan Ataş, 3 Kasım 2002’nin “milletin kıyama kalkması, milletin iktidar olması” anlamına geldiğini ifade ederek, “15 yıldan beri AK Parti iktidarı sayesinde milletimiz iktidarda. 15 yıllık iktidarlarımız döneminde vesayet odakları bir bir Türkiye’den temizlenmek suretiyle milletimiz iktidar oldu.” dedi.

Ataş, 1994 seçimleri öncesi seçim hazırlığı başladığı günlerde teşkilatın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın büyükşehir belediye başkan adaylığı için arkasında durduğunu belirterek, Erdoğan’ın seçilmesi sonrası İstanbul’un yaşanabilir bir şehir haline geldiğini anlattı.

“1994’TE. BELEDİYE BAŞKANLIĞI DÖNEMİNDEKİ BAŞARILI ÇALIŞMALAR HİÇ ŞÜPHESİZ BUGÜNKÜ TÜRKİYE’NİN TEMELLERİNİN ATILDIĞI GÜNLERDİR”

Vesayet odaklarının, belediye başkanlığı döneminde Erdoğan’ın önünü kesmeye çalıştığını, 2002’den sonra da AK Parti’nin ve Erdoğan’ın önünü kesmeye çalıştığını dile getiren Ataş, şunları söyledi:

“1994’te hiç kimsenin umut etmediği, beklemediği Recep Tayyip Erdoğan hangi şartlarda büyükşehir belediye başkanı seçilmiştir? O günkü teşkilat mensuplarımızın, partililerimizin azmiydi, inatla, kararlılıkla arkasında durmasıydı. Gece gündüz demeden çalışmaları sonucunda 110 bin farkla biz seçimi kazanmıştık 1994’te. Belediye başkanlığı dönemindeki başarılı çalışmalar hiç şüphesiz bugünkü Türkiye’nin temellerinin atıldığı günlerdir. Birileri onun önünü kestiler, ‘Muhtar bile olamaz’ dediler, hapislere attılar. Onların bir hesabı vardı ama Allah’ın da bir hesabı vardı, milletin de bir hesabı vardı. Hiçbir zaman şer odaklarının hesapları tutmadı. ‘Muhtar bile olamaz’ dedikleri kişi, evet doğru tespit yapmışlar muhtar olamadı, ama 2014 yılında bu milletin başına Cumhurbaşkanı oldu.”

“ADAM GİBİ ADAM OLMAYA MECBURUZ”

AK Parti üzerinde oynanan oyunlara karşı partilileri dik durmaya davet eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, “Bu millet sevdiği liderin arkasında çelik gibi durmaya devam edecektir. Özellikle son zamanlarda birbirimize karşı yürütülmekte olan parti içi veya parti dışında partimizi yıpratmaya çalışan birtakım zihniyetlerin tüm iftiralarına karşı göğsümüzü siper etmeye mecburuz. Adam gibi adam olmaya mecburuz. Sadakat sahibi, samimiyet sahibi, adalet sahibi, ahlak sahibi kişilikler olmaya mecburuz. Allah’ın emrettiği şekilde kullar olmaya mecburuz. Yüzümüzü Allah’a ve millete dönerek siyaset yapmaya mecburuz.” şeklinde konuştu.

Programa Genel Başkan Yardımcıları, milletvekilleri, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve partililer katıldı.

selyus