Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 22 Haziran 2016

Mustafa Ataş, “Allah, bize hep başı dik siyaset yapmayı nasip etti”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, “Biz başımızı eğecek bir işin içinde hiç olmadık, hep başı dik siyaset yapmayı Allah bize nasip etti. Bu hizmete ve dönüşüme katkı sağlamak herkese nasip olacak bir iş değildir. Onun için sizler şanslı insanlarsınız” diye konuştu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, AK Parti Amasya İl Başkanlığınca düzenlenen iftar programında yaptığı konuşmada, Al’ın kurmuş olduğu AK Parti’de siyaset yapmanın herkese nasip olmadığını söyledi. 

Kurucu liderlerinden, halkla beraber, halkın arasında siyaset yapmayı öğrendiklerini ifade eden Ataş, “Biz liderimizden bu ülkeye ve halkımıza hizmet etmeyi öğrendik. 14 yıllık iktidarımız zamanında 3 genel başkan değiştirdik ama yolculuğumuz devam ediyor, bizim yolculuğumuz kıyamete kadar devam edecek bir yolculuktur. Biz başımızı eğecek bir işin içinde hiç olmadık, hep başı dik siyaset yapmayı Allah bize nasip etti. Bu hizmete ve dönüşüme katkı sağlamak herkese nasip olacak bir iş değildir. Onun için sizler şanslı insanlarsınız” diye konuştu.

AK Parti’nin önünü kesmeye çalışan birtakım çevreler olduğunu vurgulayan Ataş, sözlerini şöyle sürdürdü:

“AK Parti’nin demokratik yollarla bileğini bükemeyen çevreler, dışarıdan aldığı destekle demokratik olmayan yöntemlerle AK Parti’nin önünü kesmeye çalıştılar ve bu heveslerine devam ediyorlar. Bizim yolumuz kutlu bir yolculuk, biz ülkemizin hedeflerini gerçekleştirmek için çalışırken bir yandan bu şer odaklarıyla da mücadele etmeye devam ediyoruz. Türkiye’nin en önemli sorunlarından birisi terör sorunu, Sayın Cumhurbaşkanımız ve Başkanımızın kararlı duruşu sayesinde bu yolda çok önemli mesafeler alındı. İnanıyorum ki bu terör belasından Türkiye en kısa sürede kurtulacaktır, bu gelinen nokta onu işaret ediyor. Türkiye dünya ülkeleri arasında arzu ettiği hedefe sizlerin gayretli çalışmalarıyla, bizlerin dik duruşuyla ulaşacaktır.”

Partililerin, aralarındaki samimiyeti sürekli muhafaza etmek mecburiyetinde olduğunu belirten Ataş, “Fitne ve fesat boş durmuyor, bakın diğer siyasi partilerin durumuna, onun için partimize sıkı sıkı sahip olup aramızda fitne çıkarmak isteyenlere bu fırsatı vermemiz lazım. Hep birlikte bu mücadeleyi vermemiz lazım. Türkiye’nin önünde Allah’ın izniyle çok güzel günler var. Bakın 2002 öncesi Türkiye’ye ve şimdiki Türkiye’ye, demokrasi, eğitim, ulaşım ve sağlık alanında hangi konuma geldiğimizi gördüğümüzde Allah’a şükretmemiz ve millete teşekkür etmemiz gerekiyor.” dedi.

AK Parti Amasya İl Başkanı Mehmet Ünek, Ataş’a günün anısına tablo hediye etti.

 

İftara, Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, ilçe belediye başkanları, AK Parti ilçe başkanları ve partililer katıldı

selyus