Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 1 Haziran 2018

Mustafa Ataş’tan Kadıköy’de dolu dolu bir seçim çalışması

Türkiye’de ve İstanbul’da bütün hızıyla süren 24 Haziran seçim çalışmaları Kadıköy’de devam ediyor. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, Kadıköy Seçim Koordinasyon Merkezi’nin (SKM) seçim programına katılarak tam 12 saat saha çalışması yaptı. Kadıköy İlçe Başkanı Av. Aydoğan Ahıakın, seçim çalışmalarının başından sonun kadar Ataş’ı bir dakika yalnız bırakmadı. Çok verimli ve dolu dolu geçen program, gece saat 1,30 da Suadiye İrtibat bürosunda gençlerle buluşmanın ardından son buldu.

Esnaf ve STK ziyaretlerinde Türkiye’nin ekonomisini çökertmek ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı alaşağı etmek için içeride ve dışarıdaki güçlerin boş durmadığından bahseden Ataş, “24 Haziran seçimleri, normal bir seçim değil, 24 Haziran seçimleri önümüzdeki yüzyılın seçimidir…” dedi.

Kozyatağı mahallesinde esnaf ziyaretlerinin ardından 40 daireli bir apartmana giren Mustafa Ataş ve beraberindeki heyet, bir karanfil ve bir kahve vererek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını ilettiler. Daire sakinlerinin çoğunluğunun Cumhurbaşkanı Erdoğan ile AK Parti’ye sıcak bakması Kadıköy ve Kozyatağı mahallesinin seçmen profilinde güzel gelişmelerin olacağının işaretiydi.

“ÜLKEMİZİN GELECEĞİ VE BEKAASI İÇİN BU SEÇİM ÖNEMLİ”

Kadıköy İtfaiye’sinin geleneksel iftarına katılan Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, burada bir konuşma yaptı. Ataş, “Önümüzde önemli bir seçim var. Türkiye’nin gelecek 100 yılını şekillendirecek bu önemli seçimi Rabbim ülkemize hayırlı eylesin. Aynı zamanda da ülkemizin bekası için, geleceği için önemli olan bu seçimle Türkiye’de yeni bir sistemle buluşmuş olacağız. Sayın Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın 1994 yılından bugüne kadar ki yönetim şeklini, millete hizmet yolundaki gayretlerini, sizler çok iyi biliyorsunuz. Biz bu ülkeye hizmetten başka hiçbir şeyi kendimize şiar edemedik” diye konuştu.

Gece Kadıköylü gençlerle buluşarak önemli bir konuşma yapan Ataş, daha sonra gençlerin sorularına cevap verdi. Çok verimli geçen toplantıda hükümetin icraatları, partinin seçimdeki vaatleri ile ilgili sorular soran gençler, ayrıca tecrübeli siyaset adamı ve sıcakkanlı Mustafa Ataş’la tanışmalarından dolayı memnuniyetlerini ifade ettiler.

İstanbul Takipte Haber Sitesi olarak kendisiyle 11 saat sahada kalarak çalışmalarını yakından görme fırsatı bulduğumuz AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş’ı huzurlarınızda tebrik ediyoruz. Daha öncede Üsküdar, Ataşehir ve Çekmeköy’de dolu dolu bir seçim çalışması geçiren Ataş’ın Kadıköy’de de aynı verimli seçim çalışmasıyla bir kez daha siyasi tecrübesi ve saha hakimiyetine şahit olduk..

selyus