Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 29 Nisan 2015

Mustafa Demiral’dan yoğun bir tempo

AK Parti İstanbul 1. bölge milletvekili adayı Mustafa Demiral, seçim çalışmalarını yoğun bir tempoda Beykoz İlçesinde sürdürdü.

AK Parti İstanbul 1. bölge milletvekili adayı Mustafa Demiral, seçim çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor. Üsküdar’ın sevilen yüzü ve marka ismi Demiral, 28 Nisan Salı günü Beykoz teşkilatıyla birlikte basmadık yer bırakmadı. Çok yoğun bir tempoda çalışan ekipte, vatandaşlardan olumlu tepkiler alınca daha da fazla çalışma azmi oluştu.

Kendisinin yalnız bırakmayan ekibe teşekkür ettiğini ifade eden AK Parti İstanbul 1. bölge milletvekili adayı Mustafa Demiral, “Beykoz’daki İlk çalışmamızı Çavuşbaşı Çengeldere Caddesi’nde gerçekleştirdik. Uzun bir caddede yoğun ve bereketli bir çalışmaydı. Vatandaşlarımızın partimize teveccühü bir hayli fazla. Tabi bu durum bizi memnun ediyor. Ancak biz bununla yetinmeyeceğiz ve daha çok çalışacağız. Mahalle kahvaltısı ile başladığımız günü Gümüşsuyu Mahallesi İrtibat Bürosu açılışıyla devam ettirip İlçe Danışma Meclisi ile tamamladık. Çalışma arkadaşlarım da dinamik ve heyecanlıydı. Çalışmalarımıza eşlik eden; Adnan Çeliker, Nihal Zorlu, Yakup Özbek, Suphi Uçar, İbrahim Türk, Bilal Ergin, Yaşar Şahin, Selim Akhan, Nazım Keskin, Tuğba Yıldız, Ayşe Koral, Fatma Cevahir, Demet Sezgin, Hanife Erol, Tuğba Görgü, Şeyma Ok ve Orhan Topuz’a ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

 

Etiketler:
selyus