Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 30 Mayıs 2015

Mustafa Demiral sevgisinde ilçe sınırı yok

Üsküdar’a adeta ışık saçan AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Av. Mustafa Demiral sevgisi sadece Üsküdar’la sınırlı kalmayıp Avrupa Yakası’ndaki ilçelerden ve komşu ilçelerden de teşkilatçıların destek amaçlı çalışmalara katıldığı gözlerden kaçmadı.

AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Av. Mustafa Demiral, 50 gündür sürdürdüğü yoğun saha çalışmalarına çok sevildiği kendi ilçesi Üsküdar’da devam etti. Ekip mantığıyla hareket ederek Çengelköy ile Yavuztürk mahallelerinde herbiri birbirinden tecrübeli adeta bir orduyla sahaya inen Mustafa Demiral, yanındakilere verdiği pozitif elektrikle de mükemmel ve verimli bir iş çıkardı.

Üsküdar’a adeta ışık saçan AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Av. Mustafa Demiral sevgisi sadece Üsküdar’la sınırlı kalmayıp Avrupa Yakası’ndaki ilçelerden ve komşu ilçelerden de teşkilatçıların destek amaçlı çalışmalara katıldığı gözlerden kaçmadı. Sitemizin Başyazarı Veli Dalbudak’ta yakın dostu Demiral’e destek verenler arasındaydı.

Üsküdar ve İstanbul’un tanınan yüzü Mustafa Demiral sadece kendi ekibine değil, sahada temas kurduğu vatandaşların hemen hemen tamına da pozitif elektrik vererek, bundan önceki çalışmalarında olduğu üzere, Üsküdar’da da aynı performansla AK Parti’nin hanesine artı yazdırmaya devam etti.

“KÖTÜ NİYETLİ PARTİLERE KARŞI UYANI OLALIM”         

Çengelköy İrtibat bürosunda kısa bir konuşama yaparak sahaya inen AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Av. Mustafa Demiral, artık son haftaya girildiğini ve bundan sonra yapılacak en önemli görevin sandıklarda, kötü niyetli partilere karşı uyanık olunması gerektiğini vurgulayarak şunları söyledi: “Biz, sadece normal seçim çalışması yapmıyoruz. Biz, iyi niyetli olmayan kötüler güruhu partilerle mücadele ediyoruz. Bu kötüler güruhunun da seçim günü sandıkta eğer zayıf olursak türlü hileleriyle karşı karşıya kalacağımızı unutmamız lazım. 50 gündür sahadayız, neredeyse girmedik esnaf, çalmadık ev kapısı ve sıkmadık el bırakmadık. Bu saatten sonra artık bize düşen bizim hareketimizin, partimizin, daha doğrusu büyük yürüyüşümüzü engellemeye çalışan bu kötü niyetliler güruhuna karşı sandıklarda uyanık olmamız lazım” dedi.  

Etiketler:
selyus