Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 4 Mart 2024

Mustafa Naim Yağcı, “Ataşehir 15 yıldır gerçek belediyecilikle tanışamadı”

Cumhur İttifakı AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Avukat Mustafa Naim Yağcı, “Ataşehir’de Gerçek Belediyecilik” temasıyla projelerini tanıttı.

İstanbul Milletvekili İsmail Erdem, AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Özkaya, AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı Burak Çiftci ve MHP Ataşehir İlçe Başkanı Muhammet Sadun Bizel’in de birer konuşma yaptığı programda projelerini tanıtmak üzere söz alan Yağcı, birbirinden değerli projelerinin her birini açıkladıkça uzun uzun alkış aldı. Proje tanıtım programının sonunda meclis üyesi adayları sahneye davet edildi.

Ataşehir’de bir otelde gerçekleşen proje tanıtım programına İstanbul Milletvekili İsmail Erdem, AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Özkaya, AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı Burak Çiftci, belediye meclis üyesi adayları, Cumhur İttifakı partilerin teşkilat mensupları ve Ataşehirliler hazır bulundu.

MUSTAFA NAİM YAĞCI ÖZETLE KENDİNİ TANITTI

Kendini özetle tanıtan Ataşehir Belediye Başkan Adayı Avukat Mustafa Naim Yağcı, “Ben Mustafa Naim Yağcı. 30 yıldır Ataşehirliyim. Pek çoğunuzun Ataşehir’de ve siyasette tanıdığı kardeşinizim. Ama yakından tanımayanlarınız için kendimden çok kısa bahsetmek isterim. Lise eğitimi için Rize Çayeli’nden İstanbul’a geldim. Kadıköy İmam Hatip Lisesi’nin tamamladıktan sonra, kayıt olduğum İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden 2000 yılında mezun oldum. O yıllardan beri mesleğimi severek icra ederken, pek çok sivil toplum kuruluşunda toplum yararlı işlerde bulunmaya devam ettim. Bu günde Ataşehir’de sizlerin hizmetinde olmanın heyecanıyla Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı olarak huzurlarınızdayım” dedi.

ATAŞEHİR’DE KAYBOLAN 15 YIL

Mustafa Naim Yağcı, “Bildiğini üzere Ataşehir 2008 yılında ilçe oldu ve 2009 yılında belediye ile tanıştı. Ancak, maalesef halen gerçek belediyecilikle tanışamadı. Ataşehir’imiz ilçe olmanın avantajlarını yaşayamadı. Mevcut yönetim anlayışı bu yolda zaten bir mücadele ortaya koymadı. Ve sonuç: kaybolan koskoca 15 yıl” şeklinde konuştu.

“HEDEFİMİZ ATAŞEHİR’İMİZİ GERÇEK BELEDİYECİLİKLE TANIŞTIRMAK”

Yağcı, “İşte biz 20 yılı aşkın bir süredir ülke yönetme ve Türkiye Yüzyılına sahip AK Parti’nin kuruluşundan bu yana farklı kademlerinde görev almış bir kardeşiniz olarak Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ufkuyla 1994 yılında başlattığı belediyecilik anlayışını Ataşehir’imize kazandırmak için yola çıktık.

Hedefimiz Ataşehir’imizi gerçek belediyecilikle tanıştırmak. Atacağımız adımlarla siz değerli Ataşehirli komşularımızın hayatlarını kolaylaştırmak, hayata dokunan projelerimizle her geçen gün yüzünüzdeki tebessümü bir kat daha arttırmak, herkesin mutlu olduğu ve her yönüyle huzur dolu bir Ataşehir oluşturmak” diye konuştu.

“ADINA LAYİK BİR ŞEHİR, GERÇEK BİR ŞEHİR OLACAK ATAŞEHİR İNŞALLAH”

Yağcı, “Ataşehir’i 7’sinden 70’ine insanına, sokağından caddesine, çarşısından pazarına, sokak hayvanından evciline, her kesimden her kesimine, her şeyine dokunan hizmet ve projelerle bir şehir yapacağız. Adına layik bir şehir, gerçek bir şehir olacak Ataşehir inşallah. Eğitimin, kültürün, sanatın, sporun, sağlığın, bilim ve teknolojinin, gençliğin, geleceğin, huzur ve mutluluğun şehri Ataşehir’i hep birlikte oluşturacağız” dedi.

selyus