Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 31 Ağustos 2021

Mustafa Şen, AK Parti’nin 20’inci kuruluş yıldönümü özel yaptıkları çalışmadan bahsetti

Genel Merkez AR-GE ve Eğitim Başkanlığı, AK Parti’nin 20’inci kuruluş yıl dönümüne özel icraat bülteni çalışması gerçekleştirdi.

Yapılan çalışmayla ortaya pratik bir bilgi kaynağı koymayı hedeflediklerini belirten AR-GE ve Eğitimden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, “Hem teşkilat mensuplarımızın hem de milletimizin bilgilerini tazelemek adına bu çalışmayı hayata geçirdik.” dedi.

Hem dijital hem de basılı şekilde yayınlanan çalışma, AK Parti’nin 19 yıllık iktidarı süresince ortaya koyduğu önemli projeleri infografik yöntemiyle anlatıyor. Çalışmaya dair değerlendirmede bulunan Genel Başkan Yardımcısı, AR-GE ve Eğitim Başkanı Mustafa Şen, açıklamasında “AK Parti, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, kurulduğu ilk günden itibaren ülkemizin kaderini değiştiren ve çağ atlatan uygulama ve projelere imza atmıştır. Bizlerin önemli görevlerinden biri de bu projeleri hayata geçirmek kadar, ürettiğimiz icraatları teşkilatımıza ve milletimize anlatabilmektir. Bu bağlamda, AR-GE ve Eğitim Başkanlığı olarak; tüm bakanlıklarımız, Yükseköğretim Kurulu ve Savunma Sanayii Başkanlığı tarafından yapılan yatırımlar, istihdam oranları ve teşvik destekleri gibi birçok husustaki verileri özet haline getirdiğimiz bir icraat bülteni hazırladık. İcraatlarımızı infografikler ile kısa ve öz bir şekilde anlatan bu çalışmamızla pratik bir bilgi kaynağını da arşivimize kazandırmış oluyoruz. Hem teşkilat mensuplarımızın hem de tüm milletimizin bugüne kadar hizmete sunduğumuz önemli çalışmalarla ilgili bilgilerini tazelemeyi hedefledik. AK Parti AR-GE ve Eğitim Başkanlığı olarak “Güçlü Türkiye, Güçlü AR-GE, Güçlü Eğitim” şiarıyla 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimiz doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürecek, ülkemizin ve partimizin ihtiyaçlarının belirlenmesi, bu ihtiyaçların giderilmesi, milletimizin huzur ve refahının artırılması noktasında üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

selyus