Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 24 Şubat 2022

Mustafa Şen, “Teşkilat seferde olursa o teşkilata zafer gelir”

Mustafa Şen, “Bütün mevzu ‘teşkilat’ dedik. ‘Teşkilat seferde olursa o teşkilata zafer gelir’ dedik. O yüzden ‘sürekli sefer, sürekli zafer’ dedik. Fakat bu milletimizin bize teveccühü ile alakalı bir şey. Eğer milletimiz teveccüh ederse kazanabiliriz. Milletimiz oy verirse, o bizden yana bakarsa, onunla aynı ufuklara bakarsak kazanabiliriz. O yüzden milletimizin teveccühü için öncelikle milletimizin gönlünü kazanmamız lazım. Milletimizin gönlünü kazanmamız lazım ki sandıkta da seçimi kazanalım.”

AK Parti Ar-Ge ve Eğitim Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘Teşkilat Akademisi’nin diploma töreni genel merkez binasında gerçekleştirildi. Törene, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir ile AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Eyyüp Kadir İnan ve çok sayıda parti üyesi katıldı.

Burada konuşan Genel Başkan Yardımcısı Şen, teşkilatların önemine dikkat çekerek, “Bütün mevzu ‘teşkilat’ dedik. ‘Teşkilat seferde olursa o teşkilata zafer gelir’ dedik. O yüzden ‘sürekli sefer, sürekli zafer’ dedik. Fakat bu milletimizin bize teveccühü ile alakalı bir şey. Eğer milletimiz teveccüh ederse kazanabiliriz. Milletimiz oy verirse, o bizden yana bakarsa, onunla aynı ufuklara bakarsak kazanabiliriz. O yüzden milletimizin teveccühü için öncelikle milletimizin gönlünü kazanmamız lazım. Milletimizin gönlünü kazanmamız lazım ki sandıkta da seçimi kazanalım. Yani onların oyları ile tekrar iktidara gelelim. Burada çok güzel bir tevafuk var. Onu gerçekleştirmek istiyoruz. O yüzden baştan beri gece gündüz demeden durmadan çalışıyoruz. O tevafuk şu; Cumhuriyetimizin 2’nci yüzyılı ile AK Parti’mizin 2’nci 20 zafer yılı çakıştı. Küçük bir zaman farkıyla aynı döneme denk geldi. Ülkemizi dünyanın en gelişmiş ülkeleri arasına sokacağız; soktuk, az kaldı, küresel güç olmaya birkaç adım daha var. Onu da bu zaferlerle ancak gerçekleştirebiliriz. Onun için de milletimizin bize teveccühü gerekiyor. Onun için bizim milletimizin kalbini kazanmamız gerekiyor. Ama milletimizin kalbini kazanabilmek için önce bir araya gelmemiz lazım” dedi.

selyus