Ana Sayfa İÇ POLİTİKA, TÜRKİYE EKONOMİSİ 26 Aralık 2021

Necdet Bekçi’nin Recep Tayyip Erdoğan hassasiyeti

AK Parti Beyoğlu İlçe Teşkilatlarının sevilen tecrübeli siyaset adamı, önceki dönemlerin belediye meclis üyesi ve ilçe başkan yardımcısı Necdet Bekçi, sosyal medya hesabından içeriği zengin olan bir yazı paylaştı. AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sevdalısı olan Necdet Bekçi son günlerde Cumhur İttifakına yapılan saldırı üzerine bu yazıyı kaleme alma gereği duydu.

Necdet Bekçi paylaşımda şunları söyledi:

“Son günlerde döviz ve altına bağlı olan hareketlilikle beraber, kişi ve kurumlardaki tavır ve tutumlar gösterdi ki; bağımsızlık mücadelesine karşı direnç gösteren iç ve dış bedhahların ısrarla ülkemiz üzerinde, dolayısıyla Recep Tayyip Erdoğan şahsında operasyonları devam etmektedir..

Patates soğanla, bir nebze yerel seçimlerde (İstanbul, Ankara, İzmir) emellerine ulaşanların mücadelesi hız kesmeden devam etmektedir,

Bu minvalde inadına değil ısrarla Recep Tayyip Erdoğan’a daha sıkı sarılarak, sahip çıkma mücadelemiz ilanihaye devam edecektir.

Siz değerli dost hemşehri ve komşularımızın velhasıl vatan millet sevdalılarımızın, amasız fakatsız Cumhur ittifakı saflarında işi daha sıkı tutarak omuz omuza yürümesi ülkemizin refahı adına zorunluluk haline gelmiştir.

Kamuoyuna saygılarımla arz ederim.”

selyus