Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 15 Aralık 2018

Nihat Tanrıkulu, Akit Televizyonu’nda ülkenin ekonomik nabzını tuttu

Akit Televizyonu’nda Ekonomik Platformu programının konuğu olan Tüm Kalkınma İşadamları ve Girişimciler Derneği (TÜMKİAD) Başkanı Nihat Tanrıkulu, Türkiye’nin ekonomisi ve kurdukları dernek üzerine önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bir çağrısıyla ekibiyle birlikte 3 milyon dolarını Türk Lirasına çeviren Tanrıkulu, Çanakkale ve 15 Temmuz ruhu yaşatıldığı müddetçe bu ülkeye kimse zarar veremeyeceğini ifade etti. Aynı zamanda AK Parti Avcılar’dan Avcılar Belediye Başkan Aday Adayı olan Nihat Tanrıkulu, son anda bir değişiklik olmaz ise genel merkezin düşündüğü isimler arasında ilk sıradaki yerini koruyor.

“BİZ TÜMKİAD OLARAK ÇANAKKALE VE 15 TEMMUZ RUHUYLA SONUNA KADAR CUMHURBAŞKANIMIZIN YANINDAYIZ”

TÜMKİAD Başkanı Nihat Tanrıkulu, “Dünya’da dengeler ve savaş tarzları değişti. Ekonomik savaşın yaşandığı dünyada, hızla büyüyen Türkiye’den korkuyorlar. Ülkemiz üzerinde oynanan bunca ekonomik oyunlar bundandır. Türkiye’nin ekonomisine yön verenler olarak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve hükümetimizin arkasında durduğumuz müddetçe Allah’ın izniyle bizi kimse deviremez. Biz TÜMKİAD olarak Çanakkale ve 15 Temmuz ruhuyla sonuna kadar cumhurbaşkanımızın yanındayız ” dedi.

TÜMKİAD’A HER GELEN ÜYE OLAMIYOR!

TÜMKİAD olarak yerli ve milli olduklarını belirten Başkan Nihat Tanrıkulu, “Tüm Kalkınma İşadamları ve Girişimciler Derneği’ne gelen önce kapıyı vuracak. Bakacağız, yerli mi, milli mi diye?. Sicili temiz mi, ülke ekonomisine bir katkısı var mı? Ondan sonra yönetim kurulu toplantımızda değerlendireceğiz. TÜMKİAD olarak hiçbir cemaate bağlı değiliz. Biz seçilmiş olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasındayız. Devletin pastasından hainlerin pay almaması için gerekirse nöbette tutarız” diye konuştu.

Tanrıkulu, dernek olarak eğitime ve kültür-sanata bundan sonraki süreçte de destek vereceklerini ifade etti.

selyus