Nihat Tanrıkulu, “Avcılar’da seçimi yüzde 60-65 ile alacağım”

“Avcılar benim ailem. Avcılar benim evim” diyen AK Parti Avcılar Belediye Başkan Aday Adayı Nihat Tanrıkulu, Allah’ın izni, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın takdiri ile kendisine görev verildiğinde Avcılar’ı yüzde 60-65 ile alacağını söyledi.

Avcılar halkı, kendi içinden bir evladı tarafından yönetilmeye çok yakın. Avcılar’ın yerli ve milli bir evladı olan, gönül adamı ve aynı zamanda Tüm Kalkınma ve İşadamları Girişimciler Derneği (TÜMKİAD) Başkanı Nihat Tanrıkulu, AK Parti’den Avcılar Belediye Başkan Aday Adayı oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın söylediği tüm özellikleri taşıyan ve fazlası da olan Tanrıkulu, kendinden emin ve iddialı bir açılama yaparak, Allah’ın izni, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın takdiri ile kendisine görev verildiğinde Avcılar’ı yüzde 60-65 ile alacağının altını çizdi.

İstanbul Takipte Haber Sitesi olarak Avcılar’da yaptığımız araştırmalar neticesinde projeleriyle görev almaya hazır, tam donanımlı gördüğümüz ve tanınmışlık oranı çok yüksek olan Nihat Tanrıkulu, belediye başkanlığı için aday gösterilmeye en yakın isim olarak konuşuluyor.

“AVCILAR BENİM AİLEM, AVCILAR BENİM EVİM”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kendi bölgesinde karşılığı olan liyakat sahibi insanları karşıma getirin sözünden yola çıkarak Avcılar ve ülke sevdalısı olarak yola çıktığını dile getiren AK Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı Nihat Tanrıkulu, “Avcılar benim ailem, Avcılar benim evim. Avcılar’ın 10 mahallesini sokak sokak bilirim. Spor kulüpleri, Sivil Toplum Kuruluşları ile acılarımız azaltarak paylaştık. Sevinçlerimize çoğaltarak paylaştık. Avcıların çocuğuyum. Avcılar’da projelerimle geliyorum. Avcılar’da belediyenin halka olan borcunu ödemeye geliyorum. Avcılar’da zihniyetçiliğe değil, hizmetçiliğe geliyorum. Avcılar’da almaya değil, vermeye geliyorum” dedi.

BAŞKAN ERDOĞAN’IN BİR ÇAĞRISIYLA 3 MİLYON DALAR’LARINI BOZDURDULAR

Nihat Tanrıkulu’nun Genel Başkanı olduğu TÜMKİAD olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bir çağrısıyla Taksim’e giderek tam 3 milyon doları bozdurdular. Tanrıkulu ve ekibinin bu davranışı tüm Türkiye’de olduğu gibi dünyada da takdir topladı…

Avcılar Belediye Başkan Aday Adayı olan Nihat Tanrıkulu’na 300 yakın dernek üyesi işadamından bir kişi dahi çıkıp sen dernek başkanısın ne işin var siyasette demediği gibi tamamı destek verdi ve Tanrıkulu aday gösterildiği takdirde tam kadro sahada çalışacaklarını dile getirdiler.

“BEN, TÜM AVCILAR’IN ADAYIYIM”

30 yıldır Avcılarlı olan Nihat Tanrıkulu, “Ben herhangi bir memleketin adayı değilim. Ben tüm demografik yapıyı içine alan tüm Avcılar’ın adayıyım. Doğu ve Güneydoğu seçmenin ağırlıkta olduğu Avcılar’da 22 bin seçmen ile sadece Kars, Iğdır ve Ardahan başı çekiyor. Ayrıca beraber acılarımızı ve sevinçlerimizi birlikte paylaştığımız tüm diğer memleketli komşularımızda bana destek vererek yanımda duruyor” diye konuştu.

500 OTOBÜSLE 24,200 KİŞİYİ ÇANAKKALE ŞEHİRLİĞİNE GÖTÜRDÜ

2007 yılında Avcılar’dan da 12 otobüs olmak üzere Türkiye’nin 81 vilayetinden 500 otobüsle tam 24,200 kişiyi Çanakkale Şehitliğine götüren Tanrıkulu, “Bu organizasyonu ülke sevdalısı olarak yaptım. Çanakkale’de ki ve diğer tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum” şeklinde konuştu.

FAKİR FUKARA VE ENGELLİLERİN DOSTU

Yıllardır yüzlerce Fakir fukaraya kömür ve kumanya yardımı yapan Nihat Tanrıkulu, ayrıca engellilerin dertleriyle de dertlenerek onların sorunlarına çözüm üretiyor. Yani kısaca Tanrıkulu, engelliler ve fakir fukaranın dostu olmaya devem ediyor

selyus