Nihat Tanrıkulu, “Ben bir İbrahim Ulusoy’um”
AK Parti Avcılar’da aday adayları için “Ben bir İbrahim Ulusoy’um” diyen tek isim olan TÜMKİAD BAŞKANI Nihat Tanrıkulu, “Bakın bunu asla unutmayın, her birimiz birer İbrahim Ulusoy olursak, her birimiz inanırsak başarı gelir” dedi.
Avcılarlı İşadamı Sait Günay, Cumhur ittifakının Avcılar Belediye Başkan Adayı Dr. İbrahim Ulusoy’a destek seçim çalışmaları kapsamında Avcılar’ın önemli isimlerini bir araya getirdi.
Siyasi partilerin temsilcileri ile Sivil Toplum Kuruluşları’nın katıldığı toplantıda bir konuşma yapan Tüm Kalkınma ve İşadamları Girişimciler Derneği (TÜMKİAD) Başkanı Nihat Tanrıkulu, AK Parti Avcılar’dan aday adaylarının içinde “Ben İbrahim Ulusoy’um” diyen tek aday adayı!

“ADAY GÖSTERİLMEDİĞİMDE BİLE KAFAMI YASTIĞA KOYDUM VE HUZURLU UYUDUM”
TÜMKİAD Başkanı Nihat Tanrıkulu gecede yaptığı konuşmada, ”Sevgili Avcılar ailem, şunu asla unutmayın; bu süreç hem bir yerel seçimdir, hem de bu ülkenin geleceği için kader anıdır. Bakın bunu asla unutmayın, he birimiz birer İbrahim Ulusoy olursak, her birimiz inanırsak başarı gelir. Avcılar’da AK Parti Aday Adayı olan bir kardeşiniz olarak, hiçbir zaman aday gösterilmediğim zaman bile ne kırıldım, ne üzüldüm. O gece kafamı yastığa koydum ve dünyanın en huzurlu insanı olarak uyudum… Çünkü şunu biliyorum ki, “Ben bir İbrahim Ulusoy’um” diyerek salondan büyük alkış aldı.
Benzer Videolar
-
Kağıthane Belediyesi Çağrı Merkezinden vatandaşlara hizmet
-
Beykoz’un ulaşımına kalıcı çözüm bulmak isteyen Belediye Başkan Vekili Gürzel’den Karayollarına ziyaret
-
Sultanbeyli’de 66 araç ve 482 personelle ‘bahar temizliği’ başladı
-
Çekmeköy’de tıkanan toplu sözleşmeyle ilgili sendikadan önemli açıklama geldi
-
“Yıl Sonu Gösterileri” tiyatroyla başladı
-
Pendik Belediyesi PESEM’de Mutfak Sanatları Kursları Başladı
-
Topraksız tarımla üretiliyor, aşeviyle vatandaşa ulaşıyor
-
Bakan Memişoğlu’ndan yakın dostu Mehmet Hüsrev’e hayırlı olsun ziyareti
-
Sultangazi Belediyesinin “Avrupa Spor Şehri” tanıtım programı gerçekleşti
-
İstanbul Sivil Toplumla İlişkiler İl Müdürü İlhan Ocaklı’ya yoğun hayırlı olsun ziyaretleri
-
Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun’dan, 23 Nisan mesajı
-
Gaziosmanpaşa’da “Birlikte Güzeliz” projesi dayanışmayla güçleniyor


