Ömer Şahan, CHP’li belediyelere ayar verdi!!

İBB AK Parti Grup Sözcüsü Ömer Şahan, “Siz CHP’lilerin belediyecilik anlayışının geldiği nokta emlakçılık. Kadıköy Belediyesi kiralık dükkan işleriyle uğraşarak emlakçılıkla uğraşırken, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen örnek projeleri hayata geçirerek 50 bin dönüm arazi üzerine Millet Bahçesi yaptı. Bir tane yaptınız mı Kadıköy’de Beşiktaş’ta Sarıyer’de Ataşehir’de? Sizin belediyeleriniz skandallara imza atıyor!!!  Bizim belediyecilik anlayışımızla sizin belediyecilik anlayışınızı kıyaslamayın” dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Sözcüsü Ömer Şahan, İstanbul’da 14 ilçede bulunan CHP’li belediyeleri eleştirerek beceriksizliklerinden bahsetti.

“KENDİNİZLE BİZİ SAKIN KIYASLAMAYIN!”

Kadıköy’le ilgili konuşmasını sürdüren Ömer Şahan, “İstanbul Büyükşehir Belediyemizin 39 ilçede yaptığı yatırımları alt alta yazdığımızda Kadıköy olarak 5. sıradayız. Peki İstanbul’da AK Parti’nin aldığı oyları yukarıdan aşağı yazdığımızda sondan ikinciyiz. Sizin İstanbul’da en çok aldığınız yerler, Beşiktaş yüzde 73 oranında. Beşiktaş Belediyesi ile ilgili Sayıştay raporu, oda tv’de çıkan haberler. Bırakın diğer basını oda tv’yi bir okuyun. Biz Kadıköy meclis üyesiyiz. Kadıköy’de yaptığımız yatırımlar: 5 tane kapalı spor salonu yaptık. Kültür Merkezleri yaptık. Moda’dan Bostancı’ya kadar tüm sahil boyunu düzenledik. Bu güzergahın içinde 5 adet park var. Minibüs yolunu düzenledik. Biz bunları yaparken senin Kadıköy Belediyen ne yaptı? Kadıköy’de afişler astınız, ne yazıyor biliyor musunuz? “Kadıköy Belediyesi’nden kiralık dükkanlar”. Sizin belediyecilik anlaşışınızın geldiği yer emlakçılık. Bizim belediyecilik anlayışımızla sizin belediyecilik anlayışınızı kıyaslamayın. Nefret dili bizde olmaz. Sevgi olur. Kucaklamak olur. Kadıköylüyü de, Beşiktaşlıyı da, Bakırköylüyü de, Ataşehirliyi de, Esenler, Esenyurt, Bağcılar, Ümraniye’yi de kucaklarız. Kim varsa hepsi bizim yurttaşımız, vatandaşımız. Hepsini ayni sevgiyle kucaklayacağız” şeklinde konuştu.

“KENDİ İLÇENİZDE BİR TANE MİLLET BAHÇESİ YAPTINIZ MI?”

Şahan, “AK Partili belediyelere bir bakın; Üsküdar’da yeni açılmış ‘Millet Bahçesi’ Üsküdar Belediyesi yaptı. Bir metre on metre değil, 50 bin metrekare. İçinde piknik alanı, uçan yol, macera parkuru, fitness alanları, çocuk oyun alanları, kapalı çocuk alanları, kafeterya, gölet, ahşap köprü, açık kamp, bakar mısın buna.  30 yıldır bir tane yaptınız mı Kadıköy’de? Bir tane yaptınız mı Beşiktaş’ta? Bir tane yaptınız mı Sarıyer’de? Bir tane yaptınız mı Ataşehir’de? Sizin Belediyeleriniz skandallarla anılıyor. Sizin skandalların altına imza atan belediyecilik anlayışınız var” diye konuştu.

Kadıköy Belediyesi’nin geldiği nokta içler acısı! Koskocaman belediye emlakçılık işleriyle uğraşıyor!!!

selyus