Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 22 Mart 2017

Ömer Şahan, sahada iz bırakıyor

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve Kadıköy Belediyesi AK Parti Grup Başkan Vekili Ömer Şahan, İlçe SKM’de oluşan ekiple birlikte yeni süreci anlatmak üzere saha çalışmalarına çıkıp etkili bir çalışma yaparak adeta iz bırakıyor.

Kadıköy sokaklarında referandum çalışması yapan AK Parti Kadıköy İlçe Teşkilatı, vatandaşlarla kurduğu birebir diyaloglarda bir çok olumlu cevap aldığına şahitlik ettik. Ekibin sorumlusu olan İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve Kadıköy Belediyesi AK Parti Grup Başkan Vekili Ömer Şahan, aynı zamanda iyi bir eğitimci olması hasebiyle hem referandum paketinde bulunan 18 maddeyle ilgili sorulan sorulara yorumlar katarak etkili cevaplar verdi hem de “Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi”nin ülkemize katacağı artıları anlattı. Çok iyi bir hatip olduğunu gösteren Şahan’a ilçe teşkilatından bilgi birikimi olan çalışkan ekip eşlik etti.

Ömer Şahan, kendisini tanıttığında karşı taraftan hayır vereceğini söyleyen vatandaşlar ve esnafa sıkı markaj kurarak, yalan bilgilerle kafalarının doldurulduğunu anlayınca ikna edene kadar 18 maddeyi tek tek anlattı. Saat 17.00’ye kadar sahada olan Ömer Şahan ve ekibi, daha sonra Kadıköy İskele Meydanı’nda kurulan ‘AK Çadır’da geç saatlere kadar referandum çalışmalarını sürdürdüler…

selyus