Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 24 Şubat 2021

Osman Nuri Kabaktepe, AK Parti İstanbul’un hizmet bayrağını devraldı

AK Parti İstanbul 7. Olağan İl Kongresi, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile gerçekleşti.

Sinan Erdem Spor Salonu’nun da gerçekleşen kongrede İstanbul’un hizmet bayrağını devralan Osman Nuri Kabaktepe, kongrede AK Parti İstanbul İl Başkanı olarak seçildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşma yaptığı kongreye Genel Başkan Yardımcıları, Milletvekilleri, Belediye Başkanları, ilçelerin teşkilatları ve delegeler katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti İstanbul Başkanı Osman Nuri Kabaktepe’yi tebrik ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bu günde burada bizim adımıza İstanbul’un her ilçesini, her mahallesini, her caddesini, her sokağını her hanesini muhabbetle kucaklayacağına inandığımız bir dava arkadaşımıza il başkanlığı görevinin tevdi edeceğiz. 1994 ruhuyla 2023 hedeflerimizi gerçekleştirecek bir arkadaşımızı Osman Nuri Kabaktepe kardeşimizi İstanbul’a il başkanı yapıyoruz. Osman Nuri Kabaktepe şahsen tanıdığımız gayretine samimiyetine davamıza olan sadakatine bizzat şahitlik ettiğimiz kardeşimizdir. Bayram Şenocak kardeşimize şu ana kadar olan hizmetleri sebebiyle teşekkür ediyorum. Bu iş burada bitmiyor, kendileriyle bundan sonra farklı platformlarda birlikte çalışmayı sürdüreceğiz“ dedi.

Erdoğan, “Salı günü uzun süredir üzerinde çalıştığımız ve tüm kesimlerin beklentileri doğrultusunda hazırlanan İnsan Hakları Eylem Planı’nı milletimizle paylaşacağız. Bir sonraki hafta da Ekonomik Reform Paketini açıklayarak ülkemizi istikrar ve güven temelinde büyütme kararlılığımızı bir kez daha ortaya koyacağız.”

İL BAŞKANI OSMAN NURİ KABAKTEPE’NİN YÖNETİM KUURULU VE DELEGE LİSTESİ

selyus