Özlem Zengin, “Kadın hareketinin adıdır; AK Parti”

İstanbul İl Kadın Kolları Başkanlığı, kurulduğu günden bugüne AK Parti’nin kadın kolları yönetiminde görev almış, hala teşkilatta ve siyasi hayatın çeşitli kademelerinde AK davaya hizmet eden kadın teşkilatlarına vefa iftarı düzenledi.

Yoğun katılımla gerçekleşen iftarda bir konuşma yapan AK Parti Grup Başkan Vekili ve eski İl Kadın Kolları Başkanı Av. Özlem Zengin, konuşmasının başında uzun yıllar gündemden düşmeyecek iddialı bir o kadar da yerinde bir söz sarf etti.

“Kadın hareketinin adıdır; AK Parti” diyerek bu iddialı sözüyle konuşmasına başlayan Av. Özlem Zengin, “AK Parti’liye “nerelisin” diye sorsak?, eminim “İstanbulluyum” der. “Cinsiyetin” nedir diye sorsak?, “KADINIM” der! Çünkü AK Parti’nin bütün hasletlerini alt alta saysam, o kadar kadın ruhuna yakın bir karakteri var ki AK Parti’nin. Pes etmiyor. Fedakar. Hiç görünmeden her şeyi yapmaya talip. Ve nihayetinde de kendisi için bir şey istemiyor. Memleket için istiyor. Ama artık memleket de yetmiyor, dünya için istiyor. AK Parti aslında böyle bakıldığında bizi de aşan bir hareket. Çünkü kurumlar insanlar tarafından inşa olunur, ama inşa olduktan sonra kendileri bağımsız bir varlık kazanır. AK Parti artık bence bizden de öte, bir varlık kazanmış durumda” dedi. Video çekim: Mukaddes Bilgin

selyus