Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 15 Mart 2024

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, oylarını artırdı

İstanbul’da hem İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) hem de ilçelerde seçim heyecanı her geçen gün artıyor.

AK Parti’li yetkililer, 31 Mart Yerel Seçimleri’nde kendilerinde olan belediyelerin mevcudiyetini korumak ve üstüne birkaç belediye daha eklemek istediklerini vede sahada bunu yakalayacak arzunun olduğunu belirtiyorlar.

Mevcut AK Parti’li belediyelerin içinde sıkıntılı sürece rağmen oyunu artıran belediyeler var. Bunlardan biri de Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, SONAR’ın anketinde yüzde 56.5 oranını yakaladı.

2019 Yerel Seçimleri’nde yüzde 54,76 oy oranı ile belediye başkanı seçilen Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, 5 yıl da yüzlerce eseri hayata geçirdi ve yeni süreçte yüzlerce projenin sözünü verdi.

Hal böyle olunca da Pendikliler Başkan Cin’e karşı güven duyduklarını, yeni süreçte de kendisine oy vereceklerinin işareti vermiş oldular.

5 Yıl boyunca sürekli sahada olan ve halkla çok iyi biri iletişim kuran Başkan Cin’in oylarını artırmasının iki sebebi var:

1- Halka dokunan yüzlerce projeyi hayata geçirdi.

2- Alçak gönüllü ve tevazu sahibi oluşu.

Gönül adamı ve tevazu sahibi oluşundan dolayı vatandaşlar kendisi ile çok kolay iletişim kurabildi. Hal böyle olunca ortaya yüzde 56.5’lik bir oran çıktı.

31 Mart Yerel Seçimleri’nde her geçen gün üstüne ekleyen Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin’in hedefi yüzde 60’ın üzerine çıkmak.

PENDİK İLÇESİ

Ahmet Cin (AK Parti) yüzde               56.5

Süleyman Tarık Balyalı (CHP) yüzde 32.9

Süleyman Turan (İYİ Parti) yüzde        7

selyus