Ana Sayfa İÇ POLİTİKA, YEREL YÖNETİMLER 11 Nisan 2019

Pendik Belediyesi’nde Ahmet Cin dönemi

Pendik Belediye Başkanı seçilen Ahmet Cin, belediye binasında düzenlenen devir teslim töreninde önceki belediye başkanı Kenan Şahin’den mührü devralarak resmen görevine başladı.

31 Mart Yerel Seçimleri’nde Pendik Belediye Başkanı olarak seçilen Ahmet Cin, görevi Dr. Kenan Şahin’den devraldı. Belediye binasında düzenlenen devir teslim törenine Ahmet Cin ve Kenan Şahin’in yanı sıra AK Parti MKYK Üyesi ve İstanbul Milletvekili Erol Kaya, TBMM Dilekçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Mihrimah Belma Satır, AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Ferhat Dağ, AK Parti Pendik İlçe Başkanı Rüstem Kabil, MHP Pendik İlçe Başkanı Yüksel Cebe, teşkilat mensupları ve belediye çalışanları katıldı.

“SEÇİMİ HEP BİRLİKTE KAZANDIK”

Dr. Kenan Şahin tarafından belediye binası önünde çiçekle karşılanan Ahmet Cin, alkışlar eşliğinde makam odasına geçti. Görevi devralan Ahmet Cin, yaklaşık 25 yıl önce başlayan birlikteliğin devam ettiğini söyleyerek “Bu birlikteliğimiz inşallah hep devam edecek. Rabbim güzel işler yapmayı nasip etsin. Bu seçimi yalnızca şahsım değil, tüm ittifak mensuplarıyla hep birlikte kazandık. Görevim süresince destek ve dualarınızı bekliyorum.” dedi.

Görevi devreden Dr. Kenan Şahin, belediye başkanlığı görevini 10 yıl şerefli bir şekilde yürüttüğünü belirterek “Kente güzel işler yapmak için gayret ettik. Elbette başarılı işlerimizin yanında eksiklerimiz de oldu. Bugün Ahmet Bey kardeşimize görevi devrediyorum. Allah kendisine güzel hizmetler yapmayı nasip etsin.” dedi.

AK Parti MKYK Üyesi ve İstanbul Milletvekili Erol Kaya, 10 yıl önce aynı odada görevi Dr. Kenan Şahin’e devrettiğini hatırlatarak “Rabbim bize güzel hizmetler yapmayı nasip etti. Şimdi Kenan Bey görevi Ahmet Cin’e devretti. AK Parti ve MHP İlçe Başkanlarını seçim süresince ortaya koyduğu uyumundan dolayı tebrik ediyor ve kendilerine teşekkür ediyorum.” dedi.

AK Parti İstanbul Milletvekili Av. Mihrimah Belma Satır ise “Dr. Kenan Şahin başarılı bir dönem geçirdi. Ahmet Bey’in de güzel hizmetler yapacağına inanıyorum.” şeklinde konuştu.

AHMET CİN’E PENDİK BELEDİYESİ ROZETİ

Çok yoğun 3 ayı geride bıraktıklarını söyleyen AK Parti Pendik İlçe Başkanı Rüstem Kabil, teşkilatın her bir üyesine ayrı ayrı teşekkür etti. MHP Pendik İlçe Başkanı Yüksel Cebe ise Cumhur İttufakı devam ettiği süreci her türlü desteği vermeye devam edeceklerini dile getirdi. Konuşmaların ardından Dr. Kenan Şahin, Ahmet Cin’e mührü devrederek Pendik Belediyesinin rozetini takdim etti. Görev teslim töreninin ardından Ahmet Cin, Kenan Şahin’i uğurladı.

Görev teslim töreninin ardından Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, mazbatalarını alan partisinin meclis üyeleriyle ilk grup toplantısını gerçekleştirdi.

selyus