Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 8 Haziran 2020

Şamil Tayyar’ın görevini bırakmasında Doğu Perinçek’in bir dahli var mı?

AK Parti Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Şamil Tayyar, sosyal medya hesabından görevinden ayrıldığını açıkladı.

Tayyar’ın bu kararında geçtiğimiz günlerde 28 Şubat’çı, İslam düşmanı Doğu Perinçek’e karşı yaptığı sert eleştiri etkili oldu mu?

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için “Erdoğan İslamcı Kemalist oldu” diyen darbe sevisi Perinçek’e çok sert tepki veren Şamil Tayyar’ın genel merkezle arasında bir sıkıntı mı yaşandı diye kulislerde dolaşıyor!

ŞAMİL TAYYAR, DOĞU PERİNÇEK’İ ÇOK SERT ELEŞTİRMİŞTİ!

Darbe sevici, 28 Şubat’ın öncü destekçisi Doğu Perinçek’ı ağır bir dille eleştiren Şamil Tayyar, “Cumhurbaşkanımıza ‘İslamcı Kemalist’ diye rol biçen, AK Parti’nin akıl danesiymiş gibi rol çalan Perinçek ve avanesini uyarayım. Sadece FETÖ karşıtlığı sizi değerli kılmaz, ilave meziyetlere ihtiyaç var.

1/Haddinizi bileceksiniz.

2/Darbe seçmeyeceksiniz.

3/Milli olacaksınız.” demişti.

AK Parti Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Şamil Tayyar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, görevinden ayrıldığını bildirdi.

“AKTİF SİYASETİ BIRAKIYORUM”

Tayyar, Twitter’dan şu ifadeleri kullandı:

“Birlikte görev yaptığım Tanıtım ve Medya Başkanımız Mahir Ünal’la istişare sonucunda ‘yardımcılık’ görevinden ayrıldım. Nasip olursa mesleğime dönüyorum. Aktif siyaseti bırakıyorum. Bize güvenen tüm dostlara sevgi ve muhabbetle.”

İlginizi çekebilir

Jandarma’dan 15 Temmuz sergisi

Jandarma’dan 15 Temmuz sergisi

selyus