Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 23 Ekim 2016

Sancaktepe AK Kadınların ‘Vefa Buluşması’

AK Parti Sancaktepe İlçe Kadın Kolları Başkanlığı, Başkan Esra Başar’ın öncülüğünde bir ‘Vefa Buluşması’ gerçekleştirdi. Programa Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem’de katıldı.

AK Parti Sancaktepe İlçe Kadın Kolları Başkanlığı, Başkan Esra Başar’ın öncülüğünde bir ‘Vefa Buluşması’ gerçekleştirdi. Vefa buluşmasına Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem ve eşi Hatice Erdem, AK Parti Sancaktepe İlçe Kadın Kolları Başkanı Esra Başar, İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri Leyla Deniz, Esma Ersin, belediye meclis üyeleri, kadın kolları yürütme kurulu üyeleri ve eski kadın kolları teşkilat mensupları katıldı.  

 Sancaktepe Teşkilatında geçmişte görev almış kadın teşkilatlarına seslenen AK Parti Sancaktepe İlçe Kadın Kolları Başkanı Esra Başar, “Değerli dava arkadaşlarım, bugün burada vefa buluşması için bir araya geldik. Hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Buluşmamız, ülkemiz, vatanımız, partimiz, Sancaktepe için hayırlara vesile olsun. Başta Kurucu Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız olmak üzere bu kutlu davanın her adımında emeği geçen özellikle siz yol arkadaşlarım ve diğer teşkilat mensuplarımızdan Allah razı olsun. Allah, gönlünüzdeki dava muhabbetini ve dava aşkını daim eylesin inşallah. Bu davadaki birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. Vefa buluşmamızı teşrifleriyle bizleri onurlandıran Sancaktepe Belediye Başkanımız Sayın İsmail Erdem ve değerli eşlerine, İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyelerimize, belediye meclis üyelerimize ve siz çok kıymetli teşkilat mensuplarımıza teşekkür ederim.” dedi.

SANCAKTEPE’Yİ İSTANBUL’UN PARLAYAN YILDIZI HALİNE GETİRDİK”

Vefa buluşmasına katılarak bir konuşma yapan Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, “Öncelikle böyle anlamlı ve değerli bir buluşmayı gerçekleştiren Kadın Kolları Başkanımızı Esra hanıma teşekkür ederim. 2009 yılında birlikte kurduğumuz İlçe Teşkilatımızda bugüne kadar görev alarak bu kutlu davada emek veren herkesten Allah razı olsun. Sizin gibi kıymetli teşkilatlarımızla Sancaktepe’de 2 seçim kazandık. Görevde olduğumuz 7,5 yıl içerisinde ilçemize bir çok kalıcı eser kazandırdık. İstanbul’un parlayan yıldızı haline getirdiğimiz Sancaktepe’mizi daha da ileriye götürmek için önemli projelerimizin bazısı devam ediyor, bazısı da çok yakında başlayacak. Metro da ilçemize geldikten sonra Sancaktepe, İstanbul’da en çok gezilen ilçeler arasına girecek. Ben kuruluşumuzdan bu yana bu davaya hizmet eden sizlere ve buraya gelemeyen herkese teşekkür ederim” diye konuştu. 

selyus