Sancaktepe’de DHKP-C cenazesi

Sancaktepe’de DHKP-C cenazesi

Tunceli’de valilik ve adliye binasının girişindeki polis noktasına el bombası attıktan sonra çıkan çatışmada öldürülen DHKP-C’li Onur Polat, toprağa verildi.

Tunceli’de valilik ve adliye binasının girişindeki polis noktasına el bombası attıktan sonra çıkan çatışmada öldürülen DHKP-C’li Onur Polat, toprağa verildi. Polis, cenaze töreni sırasında yaptığı aramalarda ise 50 adet molotof kokteyli ele geçirdi. 

Tunceli’de valilik ve adliye binasının girişindeki polis noktasına el bombası attıktan sonra çıkan çatışmada öldürülen DHKP-C’li Onur Polat, Sancaktepe’de bulunan Sarıgazi Cemevi’ndeki törenin ardından Sarıgazi Yeni Mezarlığı’nda toprağa verildi. Polis ise çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Polis helikopteri ise havadan destek verdi. Polis, tören sırasında yaptığı aramalarda ise 50 adet molotof kokteyli ele geçirdi. Polisin cenaze sonrası ise bölgedeki güvenlik önlemleri devam ediyor.Tunceli’de valilik ve adliye binasının girişindeki polis noktasına el bombası attıktan sonra çıkan çatışmada öldürülen DHKP-C’li Onur Polat, toprağa verildi.

selyus