Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 10 Şubat 2016

Sancaktepe’nin AK Kadınları artık güçlü bir aile

AK Parti Sancaktepe İlçe Kadın Kolları Yönetim Kurulu Toplantısı’na Başkanlık eden İlçe Kadın Kolları Başkanı Esra Başar, Sancaktepe Belediyesi ile yapılan yardım çalışmaları hakkında ve kadın kolları olarak yapacakları hayır işleriyle ilgili bilgiler aktardı.

AK Parti Sancaktepe İlçe Kadın Kolları Yönetim Kurulu Toplantısı’nda ilçede yapılacak yardımlarla ilgili önemli kararlar alındı. İlçe Kadın Kolları Başkanı Esra Başar’ın başkanlığında yapılan toplantıda Sancaktepe Kadın Kollarından Sorumlu İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Hacer Şekerci Haniç, ilçe yönetim kurulu üyeleri ile mahalle kadın kolları başkanları da hazır bulundu.

Çok verimli geçen toplantıda Sancaktepe Belediyesi ile yapılan yardım çalışmaları hakkında ve kadın kolları olarak yapacakları hayır işleriyle ilgili bilgiler aktaran Başkan Başar, önümüzdeki süreçle ilgili önemli sorumlulukları olduğunu, ilçede yaşayan muhacirlere yapılacak yardımların önemine vurgu yaparak yapılması gerekenleri ekibine iletti. 

Toplantıda bir konuşma yapan Sancaktepe Kadın Kollarından Sorumlu İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Hacer Şekerci Haniç, il toplantısında ilçelerle ilgili yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verdi. 

Şunun da altını çizerek ifade etmek istiyoruz ki çok kısa ve sıkıntılı bir zamanda göreve gelmesine rağmen adeta bir ordu kuran ve tüm mahallelerde kadın teşkilatlarını da sağlam bir şekilde oluşturan, eğitimci olması hasebiyle de etkileyici konuşmalar yapan İlçe Kadın Kolları Başkanı Esra Başar’ın ayrıca yönetim toplantısına hakim olması ve hitabeti doğru yolda olduğunu gösteriyor.

selyus