Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 9 Şubat 2016

Sancaktepe’nin AK Kadınları Cumhuriyet Savcılığı’nda

AK Parti Sancaktepe İlçe Kadın Kolları Başkanı Esra Başar, ekibiyle birlikte Anadolu Adliye Sarayı’na giderek, Türkiye’nin seçilmiş Cumhurbaşkanı’na hakaret eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda.

AK Parti Sancaktepe İlçe Kadın Kolları Başkanı Esra Başar, ekibiyle birlikte Anadolu Adliye Sarayı’na giderek, Türkiye’nin seçilmiş Cumhurbaşkanı’na çirkin ve saygısız bir şekilde hakaret eden Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulundu.

 Savcılığa suç duyurusunda bulundukları dilekçeleri teslim ettikten sonra Adliye Sarayı çıkışında bir açıklama yapan AK Parti Sancaktepe İlçe Kadın Kolları Başkanı Esra Başar, “Millet için, vatani için gecesini gündüzüne katmış, ülkesinin refahını erseyin önünde tutmuş Cumhurbaşkanımıza hiç kimse üslubunu bozarak hitap edemez. Etmemelidir. Siyaset adı altında eleştiri hakaret tarzına dönüşmemelidir.

Bugün bizler anayasada olmasına rağmen yapamadığımız birçok şeye Sayın Cumhurbaşkanımız ile kavuştuk. İnancımız gereği başörtümüzü baştacı haline getiren liderimizi de bizler sahipsiz bırakamazdık. Bu sebep ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na tavrı ve üslubunu düzeltmesi için birlik ve beraberlik içinde gereken işlemi uyguladık” dedi. Başkan Başar, son olarak Hz. Ali’nin; “Dil, insanın terazisidir” sözünü hatırlatarak konuşmasını tamamladı. 

selyus